Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti hova borotváljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hova borotváljátok le a fanszőrzetet?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,hogy nyomtalanul le lehessen borotválni.mert ha anyám vagy nevelőapám észreveszi akk tuti h ezzel szekálnának...
2009. jún. 18. 13:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
En a wc-be dobom es utanna lehuzom, igy nincs nyoma :))
2009. jún. 18. 13:17
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
WC :)
2009. jún. 18. 13:18
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Hát, nálunk ilyen esetre van a fürdőben is egy kuka, a kukába meg senki sem nézeget bele.
2009. jún. 18. 13:34
 4/23 A kérdező kommentje:
ok,köszi mendenkinek!még egy al-kérdés:mivel kenjem be?(utána)mert azt hallottam h a testápoló jó,csak nekünk itthon Garnier van száraz bőrre.az jó?
2009. jún. 18. 13:39
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
igaz,lány vagyok,de nem ez a lényeg.Gondolom van a fürdőben is kuka,főleg a használt vatta,tampon/betét miatt.Dobd bele és kész.Vagy ha úgy gondolod,hogy abba észrevennék(amit kétlek) akkor "csomagold" be a szőrt egy zsepibe és úgy dobd ki.Így nem veszik észre,de gondolom,amúgy sem a kuka tartalmát szokták nézni:)
2009. jún. 18. 13:41
 6/23 A kérdező kommentje:

van,csak átlátszó...

meg anyám nem oda dobja a tampont......

2009. jún. 18. 13:47
 7/23 anonim ***** válasza:
68%
Én nem kenem be semmivel...
2009. jún. 18. 13:50
 8/23 A kérdező kommentje:
ahan,csak akk rohadtul éget...
2009. jún. 18. 13:51
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

Van, csak átlátszó... szerinted aki a kukát kiüríti, azt vizslatja, hogy mi mindennel van tele? Ezt kétlem. Különben igaza van az előttem szólónak: be kell csomagolni, és annyi. Én lakótelepi lakásban élek, itt a WC nincs egy helységben a fürdővel, szóval szerintem sokkal macerásabb kimenni borotvával meg mindenféle kellékekkel a WC-be, ott elintézni.

Bekenni pedig akármilyen krém jó szerintem, testápoló, Nivea, Neogranormon... - oké, én is lány vagyok, csak gondoltam értelmesen hozzá tudok szólni

2009. jún. 18. 13:54
 10/23 A kérdező kommentje:

nyugi,én is panelban(lakótelepi lakás)lakok,szal tom ezt.csak éppen ha becsomagolom(meg mibe?)nem tudják mi az,kibontják,nini szőr!

mert akarva-akaratlanul észre lehet venni,mert ott van fent a polcon a mosdókagyló felett....

2009. jún. 18. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!