Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hova borotváljátok le a fanszőrzetet?
van,csak átlátszó...
meg anyám nem oda dobja a tampont......
Van, csak átlátszó... szerinted aki a kukát kiüríti, azt vizslatja, hogy mi mindennel van tele? Ezt kétlem. Különben igaza van az előttem szólónak: be kell csomagolni, és annyi. Én lakótelepi lakásban élek, itt a WC nincs egy helységben a fürdővel, szóval szerintem sokkal macerásabb kimenni borotvával meg mindenféle kellékekkel a WC-be, ott elintézni.
Bekenni pedig akármilyen krém jó szerintem, testápoló, Nivea, Neogranormon... - oké, én is lány vagyok, csak gondoltam értelmesen hozzá tudok szólni
nyugi,én is panelban(lakótelepi lakás)lakok,szal tom ezt.csak éppen ha becsomagolom(meg mibe?)nem tudják mi az,kibontják,nini szőr!
mert akarva-akaratlanul észre lehet venni,mert ott van fent a polcon a mosdókagyló felett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!