Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a szerelem? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szerelem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Felnézek rá, mint emberre. Bírom, hogy olyan nyitott és közvetlen az emberekkel. Alig várom, hogy találkozhassunk, hogy elmeséljem mi történt velem.

Felderülök, ha meglátom.

Mostanában már zavarban vagyok a jelenlétében. Egyszer el is pirultam (pedig nem jellemző rám annyira)

Folyamatosan lesegetem facebookon. Megnézem ki az, akivel új ismeretséget kötött. Zavar, ha mással beszélget. Akkor inkább csak csöndben vagyok.

Vagy csak szimplán kedvelem ezt az illetőt?

Tudni kell rólam, hogy elég kemény időszak mögött állok, be voltam "gubózva", depresszió stb előjöttek nálam rendesen.

Elég antiszociális voltam..és lehet csak szimplán jól esik, hogy valaki kicsit nyit felém?

Direkt nem írtam kort, hasonlókat, általánosságban kíváncsi lennék ezek alapján a véleményekre:)

2012. ápr. 10. 23:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hmm igazad lehet 24l, lehet ink csak erősebb baráti érzés, hát most nem fogunk találkozni jóó sokáig és nem is bánom, legalább elfelejtem ezt az egész hülyeségem
2012. máj. 30. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Olyan 17re tippelnek. Egyebkent fiatal korban eleg gyakori az ilyesfajta "szerelem" . Fiatalok minel tobbet ki szeretnenek probalni.
2012. máj. 30. 23:43
 13/15 A kérdező kommentje:

+3 év:/

de engem eddig mindig a pasik vonzottak, meg nem is tudnék csak velük kapcsolatot elképzelni, csak most jött elő ez bennem:(

még jó is hogy a csajszival nem fogunk jóó ideig találkozni, így legalább elfelejtem ezt az egészet

2012. máj. 30. 23:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszik neked:):) Nekem is volt ilyen lány!
2012. jún. 5. 20:24
 15/15 A kérdező kommentje:

-.-

hát ennek nem örülök túlzottan:(

és veletek mi lett?:)

2012. jún. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!