Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetném meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném meg?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki régen a barátzónába rakott, de aztán, nem kerestem, egy idő után ő se, mert tudtam, így nem jöhetek össze vele. Mostanság újból rámírt (kb fél év után), szerintetek honnan tudhatom, hogy csak azt akarja megint jóban legyünk, vagy esetleg már többet is.. Nem akarom elrontani, mondjuk egyszeri találkozás után kiderülhetne, csak lehet megint nagy csalódás lenne..
2012. ápr. 10. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá erre mielőtt találkoztok.

Ne legyél puhap*cs.

2012. ápr. 10. 21:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahhoz aztán nagy bátorság kell, hogy rákérdezzek, mit ne mondjak. Rákérdezhetek, de nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás, vagy hát nem tudom.
2012. ápr. 10. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

pedig azt kell tenned ha te akarsz lenni az alfa hím akkor kérdezd meg!

a körmeidről mosd le a fekete lakkot az emós tincsedet meg vágasd le!

MOST!

:D

2012. ápr. 10. 22:04
 4/7 A kérdező kommentje:
xD, teljesen félre lettem ismerve, de köszi a válaszokat!:D
2012. ápr. 10. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg. Minél előbb, annál jobb, mert lehet, hogy más kérdezi meg elötted...
2012. ápr. 10. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
igaziból most van pasija, de elvileg már szakítófélben vannak kb
2012. ápr. 10. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:

hát a leírtak szerint te nagyon nem ismered a lányokat.

szerintem meg a barátkozás nem zárja ki a kapcsolatot. ha meg van barátja, akkor csak így van esélyed. oka van hogy rád írt mert biztosan tetszel neki, de nem fogja kimondani. ilyen egy lány. ha meg te nem kerested őt miért várod el hogy ő fog téged?? így azt hiszi hogy csak meg akarod du.gni....

egy lánytól nem kell elhinni hogy csak barátkozni akar.

jegyezd meg: mindig neked kell kezdeményezned, és ne várj tőle konkrét választ mert nem fog adni, de neked pont ez lesz az izgalmas.

2012. ápr. 11. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!