Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már egyéjszakás kalandod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már egyéjszakás kalandod? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 10:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%
Még nem, de biztos jó lesz :D
2009. jún. 18. 10:39
 2/28 anonim ***** válasza:
97%
Volt, és borzalmas volt. Én nem egy éjszakás kalandot szerettem volna, és azóta is bánom, hogy ilyen "hamar" beadtam a derekam, ő pedig nem jelezte hogy csak ennyit akar, pedig előtte félévig ostromolt, és romantikázott. Azóta sem láttam a srácot, és nem is nagyon vagyok kíváncsi rá. Csalódtam benne, pedig jó barátomnak tartottam, még is kihasználva éreztem magam. Ráadásul nem is volt egy egetrengető élmény...
2009. jún. 18. 10:40
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Igen, több is. De a többsége mégse annyira "egyéjszakás" volt, mert többször voltunk együtt, és nem is mindig éjszaka. Nekem egy élmény volt mindegyik, egyiket se bántam meg, és ez elmondható a másik félről is. F27
2009. jún. 18. 10:46
 4/28 anonim ***** válasza:
63%

nem és nem is tervezem:D

14/L

2009. jún. 18. 10:58
 5/28 anonim ***** válasza:
96%

Volt.

Egyéjszakásnak indultak, de többéjszakás lett belőlük.

Mindegyiknek meg volt a maga varázsa :)

N

2009. jún. 18. 10:58
 6/28 anonim ***** válasza:
81%

14/L-nek

Tudod sokszor az ember lánya nem tervez hanem csak úgy jön magától

2009. jún. 18. 10:59
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
Előfordult :) Volt, olyan is ami egy éjszakának indult, aztán együtt maradtunk vagy pár hónappal/évvel később lett belőle futó kapcsolat. Ami tényleg olyan "igazi" egy éjszakás kaland volt, abból összesen 2 volt. Az egyikkel nem volt semmi szám csere, ígéret stb. ott tényleg csak sexről szólt a dolog, pár évre rá találkoztunk, de akkor már nem tudtam volna elképzelni vele semmit. A másik egy iskolatársam volt, ő szerette volna folytatni, de én nem akartam tőle semmit. Igazából egyik sráccal se volt felejthetetlen élmény, nem volt épp barátom és hát egy nőnek is szüksége van szexre :), bármennyire is elítélnek is ezért sokan. Ma már nem nagyon tudnám ezt elképzelni, de tizenéves fejjel, spiccesen belefért :)
2009. jún. 18. 11:02
 8/28 anonim ***** válasza:
96%
Igazad van 10:59-es, egyet értek. Másrészt 14 évesen ne jelents ki ilyet, mert nem tudhatod mi lesz pár év múlva. :) Persze megértem, hogy 14 évesen nem az egyéjszakás kalandokon jár az agyad. F28
2009. jún. 18. 11:02
 9/28 anonim ***** válasza:
96%

Én meg épp tizenévesen nem tudtam elképzelni ;)

N

2009. jún. 18. 11:05
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
Az semmi. Nekem már kétéjszakás is volt!
2009. jún. 18. 11:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!