Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal lányokat miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányokat miért csak a külső érdekli elsősorban?

Figyelt kérdés

Konkrétan a bő korosztályomra gondolok: 17-25 év.

Csak akkor vagy férfi a szemükben, ha iszonyat jól nézel ki. Lehetsz akármilyen vicces, megértő, normális. Én nem tartom magam csúnyának, inkább átlagos vagyok, de nem foglalkoztatja a lányokat az ilyen kinézet. Ezzel nem csak én vagyok így, hanem ezt is látom a környezetemben.

Aki nem éri el a szintet, az maximum csak közeli ismerőse lehet az illető hölgyeménynek.

Kicsit idegesít, hogy miért hangoztatják épp az ellenkezőjét? Rengetegen úgy választanak párt maguknak, hogy a legjobb külső adottságokkal rendelkezők közül kiválasztják a legkevésbé rosszat aztán megy a sírás, ha hülye a csávó.

Ráadásul vannak, akik éveket képesek várni a jó kinézőre és addig sem foglalkoznak az átlagosokkal.

Ki érti ezt?

2012. ápr. 10. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy a külső megfog, a belső megtart - ahogy a mondás tartja.

Annyira kifordult a világ magából, hogy már az idősebb nők zöme is a pénzt nézi, a kinézet mellett. A fiatalnak a kinézet és pénz a megjelenéshez és a furikázásra kell. Az idősebb (ha gyereke van) pedig az anyagi biztonság miatt... vannak kivételek persze, de egyre kevesebb!

Tudom, hogy emiatt sok mínuszt kapok, de ez a valós helyzet. Ha a csajok szerint a pasik a fiatal, vékony, filigrán, szilikon bombanőkre mennek, akkor amit fentebb írtam, igazán hízelgő visszavágás volt - ráadásul igaz is.

2012. ápr. 10. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem nem a külső érdekel, bár az se az utolsó szempont. Nekem mindig is többet jelentett a belső érték. Én csak tuskó parasztokkal vagyok körbe véve, akik csak arra hajtanak. Én meg persze komoly kapcsolatot akarok, így nem találok semmilyen értelmes pasit :/ 19/L
2012. ápr. 10. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:
És az a legdurvább, amikor az ilyen fiatal lányok el vannak hízva, ápolatlanok, de csak a kigyúrt metroszexuálisok érdeklik. xD
2012. ápr. 11. 00:45
 14/15 anonim ***** válasza:
hát biztos van normális lány is, de ne a bombanőkkel kezdjél, hanem valami szerény könyvmollyal :)
2012. ápr. 11. 07:54
 15/15 A kérdező kommentje:

A "bombanők" nem érdekelnek, mert 90%-uk agyhalott. A normális 10%-nak meg már rég van valakije.

A könyvmolyok meg a másik szélsőséges eset.

Nekem egy átlagos lány kellene, én is átlagos vagyok.

2012. ápr. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!