Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség az egész?
Magyarországon ezer férfira 1.105 nő jut, a gyermekvállalás átlagéletkora pedig 28 év. A magyar nők 8 évvel túlélik a férfitársaikat.
Mondjuk azért a fiatalabb, jellemzően "párkereső" korosztályban jóval kiegyenlítettebb az arány :)
Egyébként a full melegeknél jóval többen vannak azok, akik ilyen-olyan mértékben biszexek. Aztán ott vannak az aszexuálisok.
Szerintem mindenki találhat párt, de nem mindenki akar/sikerül neki. Nem hiszek a sorsban, így abban sem, hogy mindenkinek predesztináltan lenne 1 db párja, úgyhogy ebben egyetértek a kérdezővel.
Ettől függet
Én úgy tudom, hogy mostanság fordult meg az arány, és már több férfi él hazánkban, mint nő. Ebben közel sem vagyok biztos, csak valami ilyesmi dereng.
Abban csak reménykedni tudok, hogy mindenki megtalálja a párját, mert már elegem van a magányból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!