Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség az egész?

Figyelt kérdés
Sokszor mondják és lehet hallani, hogy mindenkinek van párja. De mi van, ha mégsem? Érvem a nemek aránya. Ha tényleg így lenne, akkor ugyanannyi fiúnak és lánynak kéne lennie.
2012. ápr. 10. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Magyarországon ezer férfira 1.105 nő jut, a gyermekvállalás átlagéletkora pedig 28 év. A magyar nők 8 évvel túlélik a férfitársaikat.

[link]

2012. ápr. 10. 17:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért a fiatalabb, jellemzően "párkereső" korosztályban jóval kiegyenlítettebb az arány :)

Egyébként a full melegeknél jóval többen vannak azok, akik ilyen-olyan mértékben biszexek. Aztán ott vannak az aszexuálisok.

Szerintem mindenki találhat párt, de nem mindenki akar/sikerül neki. Nem hiszek a sorsban, így abban sem, hogy mindenkinek predesztináltan lenne 1 db párja, úgyhogy ebben egyetértek a kérdezővel.

Ettől függet

2012. ápr. 10. 18:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenki találhat párt, de nem mindenkinek jut olyan, amilyet megálmodott magának. Van aki ezzel dacolva inkább a magányt választja.
2012. máj. 4. 18:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Én inkább dacolok... nők 90%a úgyis a pénzemre megy, amint megtudja hogy van mint a tejbe aprítanom..
2012. máj. 4. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy mostanság fordult meg az arány, és már több férfi él hazánkban, mint nő. Ebben közel sem vagyok biztos, csak valami ilyesmi dereng.

Abban csak reménykedni tudok, hogy mindenki megtalálja a párját, mert már elegem van a magányból.

2012. máj. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!