Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha valakit megerőszakoltak, és nem akar velem talizni?
Ember!! Van pasija?
Akkor meg mit akarsz?
Akkor az egészet használja alibinek. Lehet, hogy meg sem erőszakolták csak bekamuzza.
Elvileg neki nem meri elmondani,mert fél,hogy dobja, ő most 19, a pasija meg 34.
A traumát megértem... megértő vagyok, de nekem az a fura,hogy nem akar velem találkozni...kb ami a témánk szokott lenni,hogy miről beszélgetünk az a szex, meg ilyesmi dolgok,lehet ezzel "ijesztem el" magamtól.
Azt is megértem,hogy félénk meg ilyesmi... idegenekkel egy ideig tuti én sem találkoznék,bár mivel férfi vagyok, így tényleg nehéz,sőt nem is tudom átérezni a helyzetét...
Azt mondja,hogy még nem tudta feldolgozni...érthető, ki ilyen,ki olyan, ki hogy dolgozza fel,ki meddig dolgozza fel a traumákat.
"Elvileg neki nem meri elmondani,mert fél,hogy dobja, ő most 19, a pasija meg 34.
A traumát megértem... megértő vagyok, de nekem az a fura,hogy nem akar velem találkozni...kb ami a témánk szokott lenni,hogy miről beszélgetünk az a szex, meg ilyesmi dolgok,lehet ezzel "ijesztem el" magamtól."
Ez egy b*szott nagy kamu!
Mit nem mer elmondani? Hogy egy vadidegen pasival akar találkozni? Úgy mint régen mikor megerőszakolták és együtt voltak?
(Felmerül a kérdés, akkor miért találkozott egy idegen pasival?)(Mellesleg ha annyira félne a férfiaktól, nem lenne együtt senkivel és nem ismerkedne mellette neten.. Nekem is sántít a sztori.)
Ha ténylegesen megerőszakolták még az is lehet, hogy a jelenlegi pasija volt és EZÉRT félne elmondani neki. Bár akkor minek kamuzná be, hogy egy másik volt?
Ha egy idegen pasival rendszeresen a szexről beszélget egy erőszakolás után, szerinted mennyire retteg a férfiaktól?? Ha meg 34 éves pasija van már két éve, csak lefeküdtek már szeptember óta párszor- egy férfi több mint fél éven keresztül nem bírja szex nélkül..
Szerintem itt arról van szó, hogy egy 16!! éves kislány játssza a 19-et és nem akar lebukni előtted. érdekesebbé akarja tenni magát a szemedben és össze-vissza hazudozik. Olyan nincs, hogy szeretek valakit és szeretnék találkozni vele de mégsem MEREK.
20N
Ééééééééééééééértem.
Szóval valami tanács? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!