Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka a kabát fétis?
Hetero fiú vagyok és nagyon izgatnak a női téli kabátok, dzsekik, bundák, stb... Már az érintésüktől felizgulok, ha meg valahogy rá tudok venni egy lányt, hogy öltöztessen be, na az nekem a mennyország :) De nagyon nehéz erre partnert találni...
Szerintetek ez nagyon beteg dolog?
Igen, az is nagyon jó, hogy ha a lány is be van öltözve :)
Ennek a dolognak ezer fajtája tud élvezetes lenni... szerepjáték, előjáték, aktus közben... hatalmas élmény, amikor a lány felvesz egy bokáig érő bundát, vagy steppelt kabátot és úgy bújtok össze, te vagy alul, a lány betakar a testével és köréd fogja a kabátját és így vagytok együtt egész végig... ha meg rajtad is van kabát, akkor meg már tényleg mindegy ki hol van, olyan az egész, mintha egy kabátban lennétek ketten...
"hatalmas élmény, amikor a lány felvesz egy bokáig érő bundát, vagy steppelt kabátot és úgy bújtok össze, te vagy alul, a lány betakar a testével és köréd fogja a kabátját és így vagytok együtt egész végig"
Hm..ez tetszik. :P
Tornadressz, fürdőruha kedvelő vagyok és emelett szintén heteró. Van olyan szinte szörfruhának is kinéző dresszem, melyet strandoláskor is fel szoktam venni. Nem is égtem rommá a 40 fokokban. Télen meg alsóruhaként veszek fel tornadresszt, nem ázik át az izzadságtól mint egy pamutpóló.
Ami beteges az a szaros-hugyos szex, a pedofilia vagy ide sorolom még az alázást, erőszakot - a szadómazót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!