Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk is gyantázhatják a nemi szerv környékét?
Lehetni lehet, de szerintem inkább vágja rövidre ollóval. Az talán téged sem zavar és ő sem lesz teljesen szörtelen XD
(mit meg nem adnék azért hogy tudjam miért akarnak mindenkit ennyire szörteleníteni)
23/f
én csak rövidre vágom. mivel szőrös vagyok körülötte (lábaim, hasam, alhasam) ezért vicces lennél ha lenne egy csupasz rész a dáko körül, közbe meg mellette szörös vagyok. meg amugy is. mi a jó a kisfius faszba?
22f
Nade szerintem senki sem szereti szedegetni a szájából a szőrt, mert ugye azért pont akkor pont odakerül egy-két szálacska tök véletlenül ;)
A másik meg, hogy szerintem is inkább vágja rövidre,vagy borotválja le,mert szerintem a pasik nagy része) "belehalna" a gyantázásba :):)(én sem bírom ott, nem hogy egy férfi)
22l
...ja, és most nézem, ha valaki nem értené:"Szerintem" :P:)
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!