Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gond van velem? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond van velem? Miért nem vagyok olyan mint a többi lány?

Figyelt kérdés
Sosem volt még barátom, és örülök neki! Mert ha lenne az olyan macerás lenne! Mindig tökéletesen kellene kinéznem, tökéletes frizura, tökéletes ruha (+ mindig friss lehelett). De szeretnék már egy barátot, mert hiányzik, hogy valaki szeressen, akit én is szerethetek! Nehéz lehet olyan fiút találni aki nem csak meg akar d*gni, és ráadásul nem is vagyok elégedett a külsőmmel: nincs mellem, és nem tartom magam szépnek. Belsőleg sem lehetek túl izgalmas a számukra, azt hiszem csak a tanulás köt le, mert nem szeretek bulizni, de emellett imádom a filmeket és a könyveket! Csak túl félénk vagyok, és félek megnyílni mások előtt. Emiatt nincs sok igaz barátom, és sokat vagyok otthon, nem szeretek kimozdulni. Tehát, a kérdés úgy szólna, szerintetek egy ilyen lánynak van esélye barátot szerezni? (Szerintem nincs, és már le is tettem róla... :/ Amikor ezeken gondolkodok, mindig ürességérzet tölt el :S Már ki is öregedtem a pasizós évekből?) 18/l
2009. jún. 17. 19:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Dehogyis, simán van esélyed egy szerető pasira. Van aki pont ilyen nőt keres mint Te. Nem kell, hogy tökéletes legyél hidd el. Biztosan nem vagy csúnya sem.
2009. jún. 17. 19:15
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Szia,

én is ilyen voltam, aztán pont 18 éves koromban kapott el a szerelem. :) A párom is könyvmoly, és nagyon jól elvagyunk már 10 éve. Úgyhogy nyugi, dehogy öregedtél ki a pasizós évekből!

2009. jún. 17. 19:16
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

18 évesen nem hiszem hogy bármiből is kiöregedtél volna. Elsősorban magaddal legyél elégedett. Úgy élj ami téged boldoggá tesz. Szerintem ha kicsit nyitsz mások felé az nem csak a pasizásban segítene de az életminőségeden is javít.

Attól mert téged a tanulás érdekel, jó tanuló vagy még lehetsz jófej/szép/sexy csaj is nem kell bekockulni ha érted. EZek nem zárják ki egymást.

2009. jún. 17. 19:17
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Csak elég rossz látni, hogy az összes osztálytársamnak van párja, egyedül nekem nincs. :(
2009. jún. 17. 19:17
 5/17 A kérdező kommentje:
19:17 Mindig ilyen zárkózott voltam, hogy legyek nyílt? :/
2009. jún. 17. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

szia!

hát először is ne azért legyél szép,hogy másnak megfelelj:)ha neked annyi elég ahogy kinézel akkor elég...de a lehelleted hát...ne pasi miatt moss fogat:D

és az hogy nem vagy bulizós az nem baj,én sem voltam és szerettem itthon ülni,de jött a szerelem és már el sem tudnám képzelni az életemet egész nap itthon ülve(nem kell mindig buliból buliba járni,egy kis séta is megteszi)

18/L

2009. jún. 17. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

csak egy valamit jegyezz meg: "Mindig tökéletesen kellene kinéznem, tökéletes frizura, tökéletes ruha" -> egy normális pasi aki tényleg szeret, reggel, álmosan, kócos hajjal, kinyúlt pólóban is szeretni fog.

Nincs semmi gond veled amúgy, és aki sokat olvas, az általában érdekes is, ha nem okoskódó és fellengzős.

Nekem egyetemen sikerült olyan srácra bukkannom, aki normális, és nem akar minden második plázacicát megdönteni(sőt, utálja is őket, és bulizni sem szeret, inkább egy csendes sörözés a haverokkal)

2009. jún. 17. 19:22
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
Addig orulj, amíg nem vagy olyan mint a tobbi lány... én is másabb vagyok..
2009. jún. 17. 19:22
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

"Csak elég rossz látni, hogy az összes osztálytársamnak van párja, egyedül nekem nincs. :("

Csak azt ne hidd, hogy ettől sokkal boldogabbak nálad.

2009. jún. 17. 19:24
 10/17 anonim ***** válasza:
igy is mindig tegyél érte h számodra tökéletesen nézzél ki a külsődet elsönek magadnak kell elfogadni h akarod h valaki szeressen mikor lebecsülöd magad biztos van egy csomó jó tulajdonságod amivel különbözöl másoktól,probálj meg valahova eljárni akárhova ha akönyveket szereted menj könyvtárba moziba keresd fel a pár barátodat aki van Igenis van esélyed pasit szerezni hisz mindenkinek van egy párja valahol,és felejtsd el azt h kiöregedtél sose késö valaki még 40 évesen is pasizik fel a fejjel szoritok!!!
2009. jún. 17. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!