Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetoválás? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás? Szerintetek?

Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok és szeretnénk csináltatni egy tetoválást. Ez lenne az első. A bal csuklómra szeretném iratni hogy Believe. Persze nem ilyen csicsásan hanem valami korrekt betűstílussal. Azért választottam ezt mert ugy gondolom hogy az életben mindig kell valaminek lennie amiben hisz az ember. Kérdésem annyi lenne hogy mi a véleményetek? Csupán azért mert azért jól látható helyen lesz és az embereknek meglesz a véleménye és akkor ne az legyen hogy b*zis vagy kislányos vagy mit tudom én:D Szerintem a hely jó, a stilus is jó lesz, maximum a szóba lehet belekötni de abba se nagyon. Ismerőseim azt mondták hogy jó de érdekelne pár külsős véleménye is:)
2012. ápr. 8. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes.
2012. ápr. 8. 21:47
 2/8 A kérdező kommentje:
ÉS ha nem a Believe akkor mi lehetne még az ami a kitartást tudná kifejezni? egy másik szó?
2012. ápr. 8. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem tök jó! :)

17/L

2012. ápr. 8. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Hope
2012. ápr. 8. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem tetszene 21L
2012. ápr. 8. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Másik szó? Pár sorral feljebb még ez volt a námbörván. Szerintem felejtsd el az ötletet. Csak akkor érdemes tetováltatni, ha véresen komolyan gondolja az ember, hogy mér 10-20-30 év múlva is ott fog virítani. Én már csak tudom, nekem két tenyérnyi tetoválásom van. Nem csak akkor ékeskedik rajtad, ha olyan társaságban vagy. Gondold meg. Legalább a helyet. A csukló amúgy is borzasztó nőies hely szerintem.

20/L

2012. ápr. 8. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek , a csukló tetoválást inkább csajok választják !!!
2012. ápr. 9. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom. Nekem nincs vele bajom, csak miért mindenki angol szöveget tetováltat ? Ha a saját hitem miatt tetováltatok, akkor nem az a lényeg, hogy mindenki értse, hanem hogy én tudjam mit jelent. ugyanezt ki lehet mással is fejezni, mint szöveggel.
2012. máj. 31. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!