Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszméret alapján válasszak férfit?
egyébként nekem nehezebb is a pártalálás, mert állandóan aggódhatok, hogy nem csak a külsőm -és ugyebár a mellem- miatt tetszem-e neki, nem azért akar velem lenni. persze ez már más téma...
csak sok ismerősömtől, barátnőmtől és fiúktól is hallom ezeket, hogy csak a nagy mell a nyerő. felháboritó!
Te mekkora hü.lyeségeket hordasz itt össze!
Soha életemben nem tetszettek a nagy mellek.
Én kis, közepes mell rajongó vagyok.
Egyébként sem csak egy nő külseje számít, hanem a jelleme is!
Onnan tudhatod, hogy megprobalsz vele minel tobbet beszelgetni es megprobalod minel jobban megismerni, mielott komolyabbra forditod a kapcsolatot.
Persze barmikor benne lehet, hogy meg igy is atver es csak arra kellesz neki, sajnos 100%-ig sosem lehetsz biztos abban, hogy ki is az a masik ember, akit kozel engedsz magadhoz, de azt gondolom, hogy ha kello idot es energiat forditasz az ismerkedesre, akkor biztos ki tudod szurni a komolytalan fiukat.
Az elmeletedet, amit kitalaltal pedig szinte biztosra veszem, hogy te sem gondolod komolyan, csak a pillanatnyi felhaborodas mondatja ezt veled, de te is tudod, hogy nem mehetsz le ugyanarra a szintre, ahol a bunko, ramenos, kihaennem tipusu fiuk allnak.
26/F
Akik a nagyra mennek kicsit sok poreszt láttak már.
Egy időben én célzottan növeltem a farkamat, aztán leálltam remélem időben... 14ről 17-re értem. Remélem dugásnál nem fog egy része kint fázni... :D Ráadásul görbe is és ki akartam egyenesíteni, de egyelőre ezen dilemmázok hogy megéri e, mert állítólag jobb a görbe mint az egyenes ha G-pontról van szó
Egyébként nekem a középnagy mell, és nagy fenék jön be, DE ha kisebb se gond az van ami van alapon, főleg ha azt az illető személyisége is kompenzálja.
Ha a hullámhossz összevág szvsz majdnem mindegy kinek mije hogy van.
26/F
kérdező teljesen átérzem a helyzetedet. hihetetlenül taszítani tud egy olyan pasi, akin érzem, csak a külsőm miatt van velem és nem akar megismerni, így teljes a bizonytalanság, mert nem tudhatom, mit akarnak igazán. de reménykedem, hogy a külsőm az csak felkelti az érdeklődését és meglátja idővel, hogy jófej vagyok és akkor majd nem csak mutogatni akar, meg egy éjszakára kellek.
20:04 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!