Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha ránézek egy helyesebb fiúra akkor elképzelem, hogy vele vagyok vagy, hogy megölelem?
Figyelt kérdés
normális válaszokat lécci.. :)
am. 17 / l
2012. ápr. 8. 17:26
1/18 anonim válasza:
mert vannak érzésied nem úgy mint sok embernek :)
2/18 A kérdező kommentje:
de érted milyen? ránézek.. elbambulok.. a szemem elött megjelenik a kép.
2012. ápr. 8. 17:27
3/18 anonim válasza:
Mert hiányérzeted van. Mióta nincs barátod?
4/18 anonim válasza:
kivagy éhezve ;) ne vedd rossz néven de tényleg :) csak szeretetre vágysz egy fiútól :D szerezz barátot!
18/F
6/18 anonim válasza:
1. vagyok
tudom mire gonolsz nekem is volt mondjuk én 16/f vok csak én néha messzebbre megyek mint az ölelés gondolatban (NEM FÉLREÉRTENI!!!)
7/18 A kérdező kommentje:
Pontosan az .. :| ( 2. válaszadó )
már nagyon várnék egy olyat akihez hozzábújhatok,vagy aki megért.. :) ( 3. válaszadó )
2012. ápr. 8. 17:30
8/18 A kérdező kommentje:
heeeeh :D ( 4. )
2012. ápr. 8. 17:31
9/18 anonim válasza:
3. újra.
Csak érzelmileg van hiányérzeted vagy szexuálisan is.
Az első esetben megteszi egy fiúbarát is, a másodiknál partner vagy maszti kell.
10/18 A kérdező kommentje:
1. válaszadó / azt hogy vele vagyok azt én is másképp értem.... :):DD
2012. ápr. 8. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!