Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evans kérdése:

Csajok ti mit szólnátok egy ilyen levélhez? építő kritikákat is várok! Szerintetek érdemes ilyet írni /többi lent/

Figyelt kérdés

Szia! Igazándiból nem is tudom, mit írjak neked!? Eléggé megtetszettél bár igaz nem ismerlek! De szeretnélek megismerni vagy felvenni veled a kapcsolatot! Bár ehhez rád is szükség van! Nem szeretnélek lerohanni nem is az én stílusom, csak szeretnék valakit úgymond /és ezt kérlek ne értsd félre/„szabadidőtársnak” akivel lehet lógni sörözni hülyülni ismét 17 évesnek érezni magam-magunkat pár pillanatra vagy nem is tudom…

Aztán majd ha ki kell valaminek alakulnia akkor kialakul ha nem akkor nem de ez olyan mint a póker aki nem kockáztat nem is nyer!!

Te mersz kockáztatni?

2012. ápr. 8. 12:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A levélnek gondolom, az a lényege, hogy a lánnyal kontakba kerülj. Az alap egyébként nem rossz, de szerintem is túl van gondolva, 0 spontaneitással, és ez elég zavaró. A nem is tudom... kezdetű dolgokat felejtsd el, kevés kiábrándítóbb dolog van egy határozatlan fiúnál. :) Azt írhatod nyugodtan, hogy megtetszett, de ne úgy, hogy nem is ismerlek, hanem, hogy "és ezért szeretnélek megismerni" például. Utána az sem kell, hogy nem lerohanni akarod, stb, nem a kezét kéred meg, szerintem fölös ezt 3 sorban leírnod, elég, ha leírod, hogy leveled ne vegye tolakodásnak. És akkor a lényeget ki is fejtetted... :) Az utolsó mondatot pedig egy az egybe felejtsd el, kérlek! Illetve a szabadidőtársas részt is :D
2012. ápr. 8. 13:26
 12/15 A kérdező kommentje:
privátba írd le hogy te hogyan írnád le ezt? a lényeg a lényeg h nem akarok szarral dobálózni mert félgőz félsiker
2012. ápr. 8. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem tudom mit lehetne írni, mert fáradt vagyok most a gondolkodáshoz, hátha lesz vki, aki tud segíteni:) Én csak annyit tennék hozzá, hogy látszódjon az rásból, hogy te irányítasz, és nem ilyen alárendelt vagy. Legyen férfiasan határozott, és esetleg viccesre is veheted, mert szerintem az sosem árt, hogyha meg tudod nevettetni és első benyomásra szerintem ez nem rossz.
2012. ápr. 8. 13:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia Zs, xy vagyok. Tudom, hogy nem ismerjük egymást, de nagyon szimpatikusnak tűnsz és szívesen beszélgetnék veled.

//és ide jön valami kérdés, amire lehet reagálni//

Ha van kedved, válaszolj, örülnék neki.

Legyen szép napod!

2012. ápr. 8. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:
nem tudom nekem bejött a levél,aranyos,jó volt elolvasni,de ilyet még nem kaptam,csak ahogy a többiek írtak szokásosat:)
2012. ápr. 8. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!