Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felköszöntsem majd? Élőben is?
Már írtam ki egy kérdést, ahol azt válaszolták, hogy lehetséges, hogy tetszem a fiúnak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Már "küldött" más jeleket is, ami szerintem azt jelenti, hogy tényleg tetszhetek neki.
Ennek a fiúnak nemsokára lesz majd a névnapja, és szerintetek majd aznap menjek oda hozzá és köszöntsem fel? Facebookon majd írok neki, de a suliban is álljak elé és mondjam, hogy boldog névnapot? Vagy hogyan csináljam? Kicsit félek, bár nem tudom mitől, mert max azt mondja, hogy köszönöm, semmi mást nem.. Vagy élőben ne is köszöntsem fel, inkább csak fb-n írjak neki? Szerintetek?
Lehetőleg normális válaszokat írjatok! Köszönöm:)
én ha találkoznék vele, akkor simán mondanám, hogy boldog névnapot
mondjuk én igazi képeslapot szoktam küldeni postán az ismerőseimnek
23l
Lehet nem is jösz be neki. Elképzelhető, hogy túlságosan is "túlfantáziáltad" a dolgot, közbe meg Ő mást szeret.
Inkább kérdezd meg tőle, hogy akar -e tőled egyáltalán valamit. Jobb mint ha "odatolakodnál". Különben is ha ennyit huzód az időt, és más lány rámenősebb akkor rosszul jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!