Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyan felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Már kb 1 éve ismertem meg egy versenyen ,nem tudtam semmit róla hogy versenyző ,itt lakik-e vagy ilyesmi.(barátnőmnek voltam versenyén ,birkózás).Mikor megláttam nem tudtam levenni róla a szemem.Ő is nézett.Pár hónap múlva kiderült hogy nem ide valósi sőt soka távolság köztük és az is h pont az nap születtünk ,ez véletlen..(kérdem)Beszélgetünk de tudtuk h a távolság miatt nem lehet semmi.Barátnője lett de csk beszéltünk,veszekedtünk,kibékültünk,beszéltünk és mire el akarom felejteni és erzem h sikerül arra megint rám ir...
2012. ápr. 7. 22:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha meg már vagy egy hónapja nem is beszéltetek, még annyi se volt benne h tőled kérdezze meg mi van veled, akkor mégis mire vársz még ? :) hát, te tudod végül is h mit szeretnél, de ilyen vonat után már felesleges futni...
2012. ápr. 11. 16:44
 12/14 A kérdező kommentje:
kerdezte hogy vagyok mostanaba baratnomtol..
2012. ápr. 11. 19:32
 13/14 A kérdező kommentje:
De igazatok van ugy sem lesz semmi jó ebből..ez van.
2012. ápr. 11. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:

ugyan akkora erőfeszítésbe került volna neki ha ezt tőled kérdezi meg :)

próbálj meg tovább lépni :)

2012. ápr. 11. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!