Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan fiúval aki szakmunkás?
Van érettsegije de nem tanult tovább, nem ment egyetemre.
Szobafestő lesz a szakmája és abban is szeretne dolgozni.
Hátrány az ha valaki nem tanult ember?
Kérdező, azért általánosítani is csúnya dolog. Én írtam hogy diplomás vagyok, de egyáltalán nem nézem le a szakmunkásokat. Sőt képzeld a tesómnak is fizikai munkával járó szakmája lesz. És büszke vagyok rá. És magamra is hogy meg tudtam szerezni a diplomámat :)
A lényeg hogy nem szabad általánosítani, meg kell ismerni a másikat és kész. Ennyi :D
Én is ugyanebben a cipőben járok.Leérettségiztem,de nem mentem egyetemre,hanem szakácsnak tanulok,igaz,még mást is szeretnék tanulni.
Szerintem nem vagyok unintelligens,nem is nézek ki annak.Rengeteg dolog érdekel,amihez valószínűleg a legtöbb egyetemista hozzá sem tudna szólni.Pl.: harcművészetek,meditáció,pszichológia,vallások stb...
Mégis azt tapasztalom,hogy néhány régi stréber gimis osztálytársam lenéz,hogy én nem mentem egyetemre.Pedig mehettem volna,felvettek volna...
20/L
Nem kell bizonygatni, ki mire képes, mennyit tud. Ezt látni fogják, vagy kifog derülni egy beszélgetés alatt.
Én például rengeteget jegyzetelek, tanulok, 10 percre rá semmit se tudok a leírtak alapján, könyveket se olvasok, szókincsem se nagy... és mégis: egyetemistákkal járok el sörözni, nagyon szeretünk beszélgetni és olyanokat tudok mesélni pszichével kapcsolatosan, vagy önismereti dolgokról, hogy csak néznek.
Mindenki másban jó, másmiért érdekes... szerintem nem a papír a mérvadó. Mindenki tudja /vagy tudnia kellene, mennyit ér, kinek a társaságára vágyik és tudja is ezt karbantartani... én például imádok mindig magasabb szint(ek)re lépni, magasabb intelligenciájú emberekkel társalogni.
Az gondolom nem igazán tetszik az embereknek ha valaki koszos munkásruhában van. Szóltak már ezért a buszon és nem csak a sofőr de egy utas is megjegyzéseket tett.
Munka után érdekes lenne ha besétálnék egy bankba festékes ruhában, vagy a korházba mennék így.
Ha ugy adódna hogy egy lánnyal talalkozót beszélnék meg akkor persze biztos hogy átöltöznék de sokszor nem olyanok a körülmények a munkaterületen.
A kiszemeltem ugyanez. :) Érettségije van, de szerzett szakmát. Ettől függetlenül érdeklődő, intelligens, és hihetetlenül jó lelkű. :) Szóval nem hátrány abszolút, legalábbis nálam - de a környezetemben is tapasztalom ezt.
Munkásruhában is lehet szeretni valakit, elvégre nem a ruhájáért, hanem érte vagyok oda. :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!