Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy egy fiúnak jó a kisugárzása? Ez hogy nyilvánul meg a viselkedésében?
Csupán azt, hogy Pakson kéne dolgoznia.
Kor és nem.
Önbizalmat sugárzik, de nem válik tőle nagyképű tahóvá.
például
24F
vannak pozitív és negatív kisurgárzású emberek, na meg talán semlegesek is. a pozitív azt jelenti, hogy felvidít másokat a puszta jelenlétével. élettel teli, vicces, kedves aranyos, közvetlen. olyasvalaki aki szinte mindenkivel jól kijön egy szintig.
nehéz elmagyarázni... szerintem létezik ez a besorolás. én személy szerint negatív vagyok, sajnos... de ismerek pozitív embereket (főleg lányok) akik mellett abszolút mintha kicseréltek volna. lehet ezt karmának, személyiségnek hívni, a lényeg a lényeg.
11:29 Ne tessék keverni a karmát a karizmával :)
A kisugárzás az én értelmezésemben olyan dolog, ami alapján információkat szűrhetünk le (pl. egy vadidegen emberről úgy, hogy semmit nem tudunk róla), vagy ami hatással van ránk. Ennek is több fajtája van. Pozitív-negatív, ahogy korábban is mondták. Itt azt kell érteni, hogy a pozitív emberek társaságában te is feltöltődsz, vidám és élénk leszel, a negatívaknál pedig pont ellenkezőleg. Van még szexuális kisugárzás, itt pl. számít a járás, a testtartás, a tekintet. Férfiaknál egyenes testtartás, felemelt fej, hátrahúzott vállak, előredülledő mellkas, és ilyen terpeszes cowboy járás. Nőknél a zárt terpeszes járás, esetlegesen csípőre tett kéz, kissé oldalra billentett, vagy előredöntött fej, fenék és mellkas kidomborítása stb.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!