Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ujjazás után menzesz vagy mégsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjazás után menzesz vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Először is, bocsi a hülye kérdésért.

2 héttel ezelőtt egy lány megujjazott. Közben is, és utána is fájt, azonban észrevettem, hogy a fehérneműm véres, foltos lett. Akörüli időben kellett volna megjönnie a menzeszemnek, de azóta sem. Tudom, hogy nem kéne aggódnom, mert ugye hát értitek, csaj-csaj, csak nem tudom hova tenni, hogy ez most mi, minek is tudható ez be. Valakinek esetleg van valami épkézláb ötlete? Örülnék neki. (20/L)

2012. ápr. 7. 00:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Az van, hogy leszbi vagy. Problem?
2012. ápr. 7. 00:56
 2/7 anonim ***** válasza:
16 éves fejjel megmondom hogy a szűzhártyád szakadt át és ezért véreztél és ez miatt a hormonjaid megzavarodtak...
2012. ápr. 7. 01:43
 3/7 Illuminált ***** válasza:
terhes vagy!
2012. ápr. 7. 06:24
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

leszbi vagy.

soha nem lesz gyereked.

kihal a neved.

kihal a családfád.

nem lesz ki tovább vigye az emlékedet és megszűnsz létezni az univerzumban.

dögölj meg.

2012. ápr. 7. 09:10
 5/7 A kérdező kommentje:
4es, köszönöm az intellektuális hozzászólásodat. nem tudtam, hogy ez milyen következményekkel jár, de hála neked, mostmár megvilágosodtam. tényleg. ezer hála.
2012. ápr. 7. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Finomabban is írhatta volna, de igaza van:)
2012. ápr. 7. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

És ha leszbikus, akkor mi van?

Gyereke is lehet. A gyermeke valószínűleg egyébként is az apa családnevét kapta volna. A többivel nem tudok vitatkozni, de a "dögölj meg" nagyon erős volt, főleg hogy nem is ismered és ilyesmit normális ember nem kíván embertársának.

2012. ápr. 11. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!