Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Horváth Éva se piszkafa,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horváth Éva se piszkafa, mégis szeretik a pasik. Akkor miért van az, hogy egy kis csípőtől, popsitól, már azt mondják valakire, hogy fujjjj, kövér?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 6. 12:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
igen,mert alapba ilyet 15 éves kistaknyok írogatnak akik nőt még nem láttak, az ilyen emberek szoktak az ilyennel, jönni, vagy a nagymellekkel, meg a babapuncival...:D
2012. ápr. 6. 12:35
 12/20 A kérdező kommentje:
igen, az tényleg igaz h öcsipókok járnak főleg ide, akik még nőt nem láttak :D
2012. ápr. 6. 12:37
 13/20 A kérdező kommentje:
$, nem rólam kell véleményt alkotni :) Hogy nem érted meg, hogy nem erről szól a kérdés? :D
2012. ápr. 6. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

Horváth Évának vékony a dereka,vékony a vádlija a combja és a karja..Innentől kezdve vékonynak számít,csak nagyok a dudái és van némi segge is....

Másrészt láttad már,hogy 30 éves létére milyen bőröndök vannak a szeme alatt és hogy milyen ráncos? :D

2012. ápr. 6. 12:39
 15/20 A kérdező kommentje:
nem láttam, mert nyilván mindig ki van szépen sminkelve..
2012. ápr. 6. 12:40
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
Én a kérdésed alapján példának inkább Scarlett Johansson-t hoznám fel!
2012. ápr. 6. 12:42
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
az egy rusnya dög...
2012. ápr. 6. 12:44
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekem kifejezetten tetszik ha egy lánynak kicsit nagyobb a feneke!

34F

2012. ápr. 6. 12:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"egy kis csípőtől, popsitól, már azt mondják valakire, hogy fujjjj, kövér"->ez egy dolog

"Horváth Éva"->ez meg egy másik "dolog".:D

A kettő szerintem soha nem fog keveredni,soha nem lesz egy kategória,hiszen egy jó nőre egy férfi sem fog fujjogni.Ráadásul élőben még szebb,mint a képeken.

A "kis csípő meg popsi" is olyan dolog,hogy ez nem minden.Amennyiben ehhez társul egy életunt,görcsös,fapofa arc és nulla kisugárzás,akkor jönnek a fujjok.Ennek az ellentéte,ha egy mosolygós,pirospozsgás,életvidám jó kisugárzású ne adj Isten okos csajszi párosul.Rögtön nincs fujj,sőt..

2012. ápr. 6. 12:56
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Horváth Évát láttam nem olyan rég "élőben", és nagyon meglepődtem, mert nagyon kis vékony. Először meg sem ismertem.
2012. jún. 9. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!