Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszeri dug@snál egy házibuli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszeri dug@snál egy házibulis lerészegedő éjjel a férfiak részéről mi áll a háttérben?

Figyelt kérdés
Ettől macsók, majd dicsekszik vele a haverokkal vagy már régen volt nővel vagy egyszerűen részegségében mindig feláll vagy mi az oka?
2012. ápr. 5. 18:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mondd már el nekem légy oly nedves, hogy mi a különbség a "sima dugás" és az egyéjszakás kaland között? IQ Fighter
2012. ápr. 5. 19:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Remélem jól értelmeztem a kérdésed. Az az oka, hogy szeretünk dugni. Nem azért, mert utána dicsekedhetünk vele (ha dicsekszünk is, nem az volt az ok), nem is kell nagyon kiéhezettnek lenni. Egyszerűen jó érzés, akkor miért ne? A szex egy nagyon kellemes tevékenység, és szeretünk kellemes dolgokat csinálni. Ennyi az oka.
2012. ápr. 5. 19:19
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt részesítem előnyben, vagy megd*gni valami discos p*csát, vagy prostit. megőrzöm a függetlenségem, nem fog egy nő sipákolni egész nap, és ezzel egyidejűleg szexhez jutok. Nincs ennél jobb :)
2012. ápr. 5. 19:23
 14/18 A kérdező kommentje:

Még az utolsó válasza volt a legértelmesebb, köszi.

Az előzőnek pedig, én úgy értelmezem, hogy egyéjszakás kalandnál ketten vannak egy lakásban és reggel két ismeretlen hagyja el a helyet.

A sima dugás pedig azt jelenti, hogy dugnak, ahol tudnak a házibulin, akár a klotyóban és ágyat nem sokat látnak.

2012. ápr. 5. 19:24
 15/18 A kérdező kommentje:

Remélem jól értelmeztem a kérdésed. Az az oka, hogy szeretünk dugni. Nem azért, mert utána dicsekedhetünk vele (ha dicsekszünk is, nem az volt az ok), nem is kell nagyon kiéhezettnek lenni. Egyszerűen jó érzés, akkor miért ne? A szex egy nagyon kellemes tevékenység, és szeretünk kellemes dolgokat csinálni. Ennyi az oka.

szóval a fenti válasz volt még a legjobb, az alatta levő szörnyű

2012. ápr. 5. 19:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése :) neked szörnyű, mert prűd vagy, nekem tökéletes, mert ilyen típus vagyok :D
2012. ápr. 5. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Azért, mert dugni jó.
2012. ápr. 5. 20:54
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok prűd ez egy kérdés volt, de volt három normális válasz, a lényeg ezekben úgy érzem benne volt.
2012. ápr. 6. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!