Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a Lányok a kötöttségek nélküli masszázst?
Azért van némi kötöttség a legtöbb masszázsnál, mint például meghatározott ideig tart, no és van általában anyagi vonzata is, ami szintén kötöttség szerintem.
Arra gondoltam a kérdésnél,hogy miért nem vonzza a Lányokat az olyan masszázs, amikor nincs időlimit és nem kerül pénzbe? Miért gyanakodnak azonnal, anélkül, hogy kipróbálnák ilyen feltételekkel a masszázst?
Utolsó válaszolónak: Mindig "értékeltem" azokat az embereket, akik ismeretlenül és az ismeretlenség homályából mocskolnak másokat, miközben nem veszik észre, hogy magukat minősítik....ráadásul a saját sekélyes gondolatvilágukból nem tudnak kilépni...
Mondjuk az is vonzhat egy masszőrt egy ilyen kötöttségek nélküli masszázsnál, hogy gyakorolhasson, vagy kipróbálhasson új fogásokat, masszázstípusokat.
Utolsó előtti kommentre:Szerencsére nem az erőszakos masszőrökkel vannak tele a hírek, legalábbis én még ilyet nem hallottam :-)))
most nem akarom magam az utolsó válaszolóhoz hasonlítani,de sztem is a legtöbb 'lány' (mert nem nőt irtál) arra gondolna h ez biztos valami perverz.
ez nem a te hibád csak a mai világban gyanakvóak az emberek,mert semmi nincs ingyen.ha úgy hirdetnéd h ingyenes szakmai továbbképzés lehet hogy többen jelentkeznének,mintha úgy h 'lányok mit szólnátok egy kötöttségek nélküli masszázshoz'.-lehet h ezt te jószándékkal érted,de az emberek 99,9%a nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!