Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek mennyire szamit egy csaj melle? (forma, kemenyseg ilyesmik) Nagyon visszatasziato, ha egy mell nem eleg feszes?
Sztem ez nem olyan hűdenagy probléma..
22/F
Az én barátnőmnek is 75/C a mellmérete. Imádom.
Neki is kicsit lazább, ő is mindig mondja hogy lehetne feszesebb is. Nekem viszont nincs vele semmi bajom, ebbe a méretbe már elég ritka is (természetes formában), hogy hűde feszes legyen.
hidd el nekem, hogy a fiúk nem foglalkoznak ezzel. Szóban persze beszélgetnek róla, meg nézegetik az újságokban a nőket, de nem olyan lényeges dolog ez, mint ahogy azt sokszor előadják.
hidd el nekem, én már csak tudom, 90D-s a méretem,nekem sem az a húúú de kemény, és egy kicsit hogy is mondjam... a súlytól lejjebb van, de eddig egyik partnerem sem mondott "nekik" nemet =)
Sőt mindnek tetszett
22/l
koszonom szepen a valaszaitokat:)
nekem is van parom mar 17 honapja,o sem panaszkodott ra meg soha,de o szeret engem akarmilyen mellem is legyen.Kivancsi voltam,hogy mas ferfi,hogy velekedik a dologrol.Koszonom meg1x a valaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!