Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudok táncolni

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok táncolni

Figyelt kérdés
Vagyis ha diszkóba hívnak és ha még el is engednének akkor sem megyek mert nem tudok bulizni.Pedig jó lenne mert a fiú akit meg szeretnék szerezni az megy abba a diszkóba.Meg titeket hány éves korotokba meddig engettek el és fiú vagy lány vagy?írd meg azt is!
2009. jún. 16. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Biztos, hogy akarsz diszkóba menni, vagy csak afiú miatt szeretnél? Mert ha csak miatta, más lehetőségek is vannak: kérd el az msn címét és miután eljutottatok egy "baráti" szintre, hívd el egy olyan helyre, ami a Te stílusodhoz is passzol!:))

Ha mindenféleképpen a diszkó mellett döntesz, két varriáció van:

a.Feloldod a gátlásaidat, elkezded rázni magad-ezekhez a táncokhoz nincs szükség tanfolyamokra, pár perc alatt belejössz! Jobb esetben megszerezheted a fiút, csak kérdés, hogy a valódi énedbe szeret-e bele ezáltal...

b.Elkezdesz ugyan táncikálni, de mivel ez nagyon nem illik hozzád(MEGJEGYZÉS: MIVEL NEM ISMERLEK NE VEDD 100%-RA A LEÍRTAKAT, SEMMIT NEM SZÁNOK SÉRTÉSNEK!!!) teljesen hülyét csinálsz magadból.

Egyébként én nem járok diszkóba. Volt egy időszak(14-15 évesen)amikor mentem volna, de a szüleim nem engedtek. Ma már ott tartunk, hogy elengednének, de valahogy már nincs kedvem hozzá. Nem illik a stílusomhoz, nem tudnám 100%-osan magamat adni. Ezért is tanácsoltam a fentieket.

-Tündérlány(17)-

2009. jún. 16. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

18 évesen voltam először. Egy barátnőm születésnapját ünnepeltük. Én sem tudok táncolni, de diszkóban nem is kell tudni. Elég vonaglani és a seggedet rázni :)

Mi az hogy nem tudsz bulizni? Ez egy külön művészet?

20/L

2009. jún. 16. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
16 évesen már bármikor bármeddig.Discoban mindenki tud táncolni!!!Ugrálj lobáld a karod és kész.
2009. jún. 16. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
volt, amikor én azt hittem nem tudok táncolni.és nem is táncoltam. egyszer aztán meguntam :) és hát nem vagyok a legjobb táncos de tudok táncolni és nem is annyira rosszul :D csak annyi kell hogy elengedd magad, és bezakkanj egy kicsit :D:D és utánna jön :D hidd el :D plána a diszkóba annyian vannak, ott nem is látszana nagyon :D menj el és lazíts! érezd jól magad ! :D és max nézd mit csinálnak a többiek , vagy gyakorolj kicsit otthon a tükör előtt :D szerintem menni fog ! hajráá !
2009. jún. 16. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

hamar meglehet 'tanulni' bulizni. igyál meg két feles pálinkát, kicsit engedd el magad hallgasd a zenét és az ütemre mozogj. mind1 h midet mozdítod egy normális diszkóban még azt is utánozhatod ahogy szeded a fárol a cseresznyét...xD

az lehet baj ha nem kedveled a diszkó"zenét".

2009. jún. 17. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!