Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudok táncolni
Szia!
Biztos, hogy akarsz diszkóba menni, vagy csak afiú miatt szeretnél? Mert ha csak miatta, más lehetőségek is vannak: kérd el az msn címét és miután eljutottatok egy "baráti" szintre, hívd el egy olyan helyre, ami a Te stílusodhoz is passzol!:))
Ha mindenféleképpen a diszkó mellett döntesz, két varriáció van:
a.Feloldod a gátlásaidat, elkezded rázni magad-ezekhez a táncokhoz nincs szükség tanfolyamokra, pár perc alatt belejössz! Jobb esetben megszerezheted a fiút, csak kérdés, hogy a valódi énedbe szeret-e bele ezáltal...
b.Elkezdesz ugyan táncikálni, de mivel ez nagyon nem illik hozzád(MEGJEGYZÉS: MIVEL NEM ISMERLEK NE VEDD 100%-RA A LEÍRTAKAT, SEMMIT NEM SZÁNOK SÉRTÉSNEK!!!) teljesen hülyét csinálsz magadból.
Egyébként én nem járok diszkóba. Volt egy időszak(14-15 évesen)amikor mentem volna, de a szüleim nem engedtek. Ma már ott tartunk, hogy elengednének, de valahogy már nincs kedvem hozzá. Nem illik a stílusomhoz, nem tudnám 100%-osan magamat adni. Ezért is tanácsoltam a fentieket.
-Tündérlány(17)-
18 évesen voltam először. Egy barátnőm születésnapját ünnepeltük. Én sem tudok táncolni, de diszkóban nem is kell tudni. Elég vonaglani és a seggedet rázni :)
Mi az hogy nem tudsz bulizni? Ez egy külön művészet?
20/L
hamar meglehet 'tanulni' bulizni. igyál meg két feles pálinkát, kicsit engedd el magad hallgasd a zenét és az ütemre mozogj. mind1 h midet mozdítod egy normális diszkóban még azt is utánozhatod ahogy szeded a fárol a cseresznyét...xD
az lehet baj ha nem kedveled a diszkó"zenét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!