Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szeretni egy lányt, aki viszont szeret. Ez bűn? Miért van minden csúnya fiúnak is párja csak épp nekem nincs?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 00:30
11/18 Cukorfalat99 válasza:
Figyelj először fogad el önmagad ahogy vagy mert addig nem lesz senkid míg nem fogadod el igazán önmagad fogad el úgy magad ahogy vagy és utána mások is le fognak fogadni téged és lesz párod. Amúgy segítésen már valaki léci hogy kell itt kérdést írni segítsetek léci írjatok meg üzibe előre is köszi.
12/18 anonim válasza:
mutass már egy képet teeeeee nagyon csúnya
13/18 anonim válasza:
küldenél magadról képet ? :) aztán megmondom neked azi gazat h csúnya vagy-e vagy szép,átlag oks?
Ám ezzel énis igy vagyok nekem is egy olyan pasi kellene aki igazán szeret 15L mindig szerelmeseket látok az utcánis ez anyira rosz:// nekem meg nincs senkim sem ..:(
14/18 anonim válasza:
Már meg bocsáss kérdező de ha olyan csúnya vagy akkor teszel is érte valamit, hogy megszépítsd magadat? Az emberi testet külsőleg nagyon brutálisan meglehet változtatni. Ezt azért írom mivel testépítőnként elég sokszor találkozok ilyen srácokkal.
16/18 anonim válasza:
De jól írta a 14.ik. Tényleg így van. 3 hónap alatt... És én mondjuk nem is használok semmi szert, se kreatin, se fehérje, se csirkemell, mondjuk emiatt inkább szálkásodom, de fényévekkel jobban nézek ki.
17/18 A kérdező kommentje:
22 vagyok és voltam kondizni, nincs is bajom az edzéssel, egyelőre nem tudom folytatni, de amint tudok újra edzeni fogok.
Én elég vékony vagyok, szóval szálkás izomzatom van jelenleg, pár kiló rámférne, de inkább az alacsonyságom és az arcom az, amivel nem vagyok megelégedve.
2012. ápr. 25. 19:55
18/18 anonim válasza:
Akkor döntsd el. Elfogadod magad olyannak amilyen, és boldog leszel, vagy szenvedsz tovább azon hogy csúnya vagy. Nézd. A magasságodon és az arcodon úgy sem tudsz változtatni, törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!