Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, olyan fiúnak is megengednétek, hogy megmasszírozzon, aki nektek nem tetszik?
uhh még 1 kicsit hozzáfűzök.... :)
egyébként ők azt mondták h nem engednék olyannak aki nem tetszik nekik...
háát..szerintem átlagos vagyok...valamennyit eljárok edzőterembe is h azért sportosabb legyek...
persze saját magamnak sosem fogok tetszeni, sosem leszek megelégedve magammal...dehát ezzel a legtöbben így vannak...szerintem az orrom is nagy és túl jó képű sem vagyok...de az ex barátnőim meg ez a helyzet is mást bizonyít...de magamnak akkor sem tetszem! :)
Ja és persze én sem masszíroznék meg olyat aki nem tetszik...és a karcsúbb nem csontváz de vékonyabb lányokat szeretem..(ők is olyanok)
ohh igen okés! válaszolok! :)
hogy sikerült elérni??? ---> kitartással, akkor is jóban voltam velük és úgymond törődtem velük mikor volt párjuk , akkor is segítettem amiben tudtam..
Aztán többször volt téma, hogy ők nem akarnak komoly kapcsolatot függetlenek akarnak lenni, én meg mondtam h háát ha egyszer találkozok azzal a lánnyal akkor azt nem fogom elereszteni...de aztán mondtam h persze, amíg nem lenne komoly addig bármiben benne lennék...
lényeg, hogy a haver , az egyedülállóság, az h fontosak vagyunk a másiknak mint barát h mellette állunk..erre felé terelődött a dolog...
Azt mondják, hogy van egy ilyen kisugárzásom, h megbízható vagyok, meg türelmes rendes meg nem használnék ki senkit meg bla bla...
hogy mennyi idő votl a masszázs??---> hát ezt picit ellestem és kérdeztem egy fodrászaton ahol masszázs is van és ott mutatták meg 1-2x h hogyan masszíroznak...
A masszázs a háton, az olyan 15-20 perc kb...(első időben)
De ugye masszázsnál csak hát masszázsnál lekerül a felső és a melltartót is kicsatolod...és kell kicsit erősebben is masszírozni meg kell nagyon gyengéden is mintha simogatnád......
egy video példaképp :) persze ne ugyanígy gondold el!!!! :)
Egyébként a szobának a berendezésén kell változtatni valamit? (bocsi, elég hosszú a videó, majd megnézem később)
Szobánál gondolok olyanra, hogy félhomály, stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!