Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az alakom?
Figyelt kérdés
Néha meg vagyok vele elégedve, aztán néha meg nem tetszik.
Ez volt még a legnormálisabb kép, az érdekes beállásért bocsi, az azért van mert ülökXD
2012. ápr. 4. 18:56
11/33 anonim válasza:
XDDDD XDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDD ikszdéééééé
12/33 anonim válasza:
Szerintem jó az alakod. Ha nagyon alakítani akarnál még valamit magadon, akkor én azt mondanám, hogy szedj még fel pár kilót. A lábad így is elég vékony, pedig ülsz (állva ez még vékonyabb lenne). De amúgy tök rendben vagy így is.
13/33 A kérdező kommentje:
az komoly:O örülök, hogy ezt megosztottad velemXD
2012. ápr. 4. 19:11
14/33 anonim válasza:
eredetiek a melleid??
amúgy nagyon sok embert fikáznak folyamatosan, túl vékony túl kövér, lehetne vékonyabb, hízzon 5 kg ot fogyjon 5 kg-ot...
alapjába véve szerintem sokan örülnének egy ilyen testnek éjszaka az ágyukban...
16/33 anonim válasza:
ebből a szögből nagyon rendben van. jöhetnél melegíteni az ágyat. a tükör viszont elég koszos...
17/33 A kérdező kommentje:
16 vagyok
a tükröt majd lemosomXD:)
2012. ápr. 4. 19:19
18/33 anonim válasza:
16 vagy csak?? akkor jól összeraktak a szüleid! :)
19/33 anonim válasza:
Erre szoktam az mondani jó kis amerikai akcentussal, hogy "perfect"!
Az én szubjektív (!) véleményem szerint egy dkg-ot sem kell híznod, mert ez így tökéletes!
Lehet sokan megköveznek a következő véleményemért, de szerintem egy picit még fogyhatnál is a popsidból. De nem muszáj. :P
20/33 anonim válasza:
Ha nem vagyok túl indiszkrét, merre felé laksz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!