Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy haverom. Mostanaba maskepp viselkedik velem. En egy bi fiu vagyok es az szeretnem kerdezni hogy lehet-e hogy a baratom meleg vagy bi. Eddig nem volt baratnoje. Na irjatok velemenyeteket?
Figyelt kérdés
.Nalam is akart aludni.2012. ápr. 4. 11:43
11/15 anonim válasza:
Az is megcsalás, ha egy fiúval izélsz félre.
13/15 anonim válasza:
Szerintemm tök gáz lenne a csajnak, ha kiderüle, hogy a barátja egy fiúval csalja meg. Vagy derítsd ki mit szeretne a haverod, és ha te is úgy gondolod hogy benne lennél a dologban, akkor szakíts a csajjal. Persze csak ha jobban szereted a fiút! Én nem ajánlom még vele a sexet, talán egy csók még belefér. Abból kiderülhet mit éreztek egymás iránt, ha nem jó, akkor maradj a lánnyal, de ha úgy érzed nem bírod ki a fiú nélkül akkor ne kínozd magad, és legyél vele! :) amúgy hány éves vagy?
14/15 anonim válasza:
Nem tom ebben mi az aranyos. Én a kérdezőtől inkább elhánynám magam. Ha van egy kapcsolatod, akkor hogy fordulhat meg a fejedben hogy mással lefeküdj? Ennyi emberség sincs benned? Inkább szakíts azzal a lánnyal, ne okozz neki nagyobb fájdalmat azzal hogy megcsalod. Legalább ezen gondolkozz el..
15/15 anonim válasza:
énis azt gondoltam először h ez aranyis.DE amint megláttam h csaja van a kérdezőnek...hát b*zdmeg..előzőnek ro*adtul igaza van!ha lefeküdsz vele egy utolsó szemét vagy!igen azért mert van csajod.am ha tetszik a pasi és jobban min t a csaj akk lefeküdhetszh vele,akár járhatok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!