Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkozzunk először?
Egy látásból ismert srác felvett msn-re, és egy csomót beszélgettünk, aztán szóba jött, hogy taliznunk kéne. A helyszínt és időpontot én választom meg. Szerintetek hol talizzunk? Nem ismerem még, így nem akarok nagyon eldugott helyre menni, de azt sem akarom, hogy mindenki minket bámuljon, aztán másnap árulkodjanak a szüleimnek, hogy "a lányod egy trehány/emo/szakadtgatyás sráccal volt tegnap", vagy ilyesmi.:D Merthogy faluban lakok, és elég gyorsan terjednek a pletykák, hírek. Van a faluban pár ABC, egy erdő, padok, focipálya(nagy lelátótérrel), iskola, óvoda, stb. Szóval nem sok minden van, többek között liget, park sem. Szerintetek mi lenne a legésszerűbb találkozási hely? Vagy menjünk el a városba? Vagy találkozzunk inkább ott? 20perces út busszal. A városban van strand, fagyizó, mozi, liget, tavak, tesco, üzletek, meg még rengeteg minden. De sztem azt mondaná, hogy minek menjünk el odáig, ha mindketten egy faluban lakunk.:D:D
16/L, ő 17/F
A focipályával csak az a bajom, hogy minden vele egykorú srác ott szokott zülleni egész nap a focipályánál, és ő sokmindenkit ismer közülük, és nem szeretném, hogy leálljon velük beszélgetni, én meg nem tudok mit kezdeni magammal.:D
Amúgy köszi!:) Várom még az ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!