Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találkozzunk először?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozzunk először?

Figyelt kérdés

Egy látásból ismert srác felvett msn-re, és egy csomót beszélgettünk, aztán szóba jött, hogy taliznunk kéne. A helyszínt és időpontot én választom meg. Szerintetek hol talizzunk? Nem ismerem még, így nem akarok nagyon eldugott helyre menni, de azt sem akarom, hogy mindenki minket bámuljon, aztán másnap árulkodjanak a szüleimnek, hogy "a lányod egy trehány/emo/szakadtgatyás sráccal volt tegnap", vagy ilyesmi.:D Merthogy faluban lakok, és elég gyorsan terjednek a pletykák, hírek. Van a faluban pár ABC, egy erdő, padok, focipálya(nagy lelátótérrel), iskola, óvoda, stb. Szóval nem sok minden van, többek között liget, park sem. Szerintetek mi lenne a legésszerűbb találkozási hely? Vagy menjünk el a városba? Vagy találkozzunk inkább ott? 20perces út busszal. A városban van strand, fagyizó, mozi, liget, tavak, tesco, üzletek, meg még rengeteg minden. De sztem azt mondaná, hogy minek menjünk el odáig, ha mindketten egy faluban lakunk.:D:D

16/L, ő 17/F

2009. jún. 16. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a padoknál vagy a focipályán lenne a legjobb
2009. jún. 16. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az előttem szólóval :) padok vagy focipálya. A városba tényleg felesleges lenne elmenni...meg hát abból lennének csak az igazi pletykák!
2009. jún. 16. 12:33
 3/5 A kérdező kommentje:

A focipályával csak az a bajom, hogy minden vele egykorú srác ott szokott zülleni egész nap a focipályánál, és ő sokmindenkit ismer közülük, és nem szeretném, hogy leálljon velük beszélgetni, én meg nem tudok mit kezdeni magammal.:D

Amúgy köszi!:) Várom még az ötleteket.

2009. jún. 16. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy faluban nem tudsz olyan helyre menni, hogy senki se ismerjen fel és nem lásson meg. Ha nem akarod bemondani a hangosba, akkor jopbb, ha rászánjátok azt a húsz percet, és a városban találkoztok, távol a falubeli szemektől és az ismerős haveroktól. Városon ráadásul van mit csinálni, van hova beülni, van hol andalogni.
2009. jún. 16. 14:13
 5/5 A kérdező kommentje:
:) csak nem tudom, mit szólna hozzá.
2009. jún. 16. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!