Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik szörös has, mell jöne be a legjobban?
Figyelt kérdés
Legyen az egész szörös,
vagy legyen rövidre nyírt az egész,
legyen csupasz csak a köldök alatt egy kis csík,
a mellen rövid, köldök alatt csík,
vagy nektek mi tetszene? Le akarom vhogy vágni, de nem csupaszra mert nem akarok mesztelencsiga lenni. Egyéb ötleteket is várok...
2009. jún. 16. 09:34
1/7 anonim válasza:
Én pl nem szeretem ha egy férfi mellkasa nagyon szőrös. Ha mondjuk szőke, és kevésbé látszik, még elmegy, de nem szeretem. Ne borotváld, mert előbb utóbb szúrni fog, és ahhoz nem jó éjszaka hozzábújni... amúgy sztem a köldök alatti kis szőrcsík szexi, én imádom a páromét is. Befenyítettem, hogy felőlem a lábát is leszőrtelenítheti (persze nem teszi) nem érdekel, de az ott maradjon meg. :) Engem beindít, főleg mivel tudom hol van vége :P
2/7 anonim válasza:
Hát az én pasim szőrös,nem vágja vagy ilyesmi,de nekem így tetszik. Csak a hónalján és ott lent vágja ill. borotválja és szerintem pont így jó.
3/7 anonim válasza:
Sztem hagyd úgy ahogyan van! Legfeljebb igazítsd ki egy kicsit, ha gondolod. És valóban ne légy meztelencsiga.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne vágd le, az olyan férfias! :D Kit zavar már az ha van a mellkasodon meg a hasadon egy kis szőr?!
5/7 anonim válasza:
barátnőmnek nem nagyon jön be, pedig nem is annyira szőrös
6/7 anonim válasza:
nekem semmilyen szőrös mellkas nem jön be. különben is, ha leborotválod az miért "meztelencsiga" már? sok férfinak egyébként sem nő szőr a mellkasán.
dehát csináld úgy ahogy neked tetszik/kényelmes.
19/L
7/7 anonim válasza:
a mellkas egyértelműen ne legyen szőrös, de a köldök alatti csík iszonyat szexi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!