Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok különc azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok különc azzal, hogy nem vagyok annyira oda a romantikus gesztusokért?

Figyelt kérdés

Rózsa,pici mütyür ajándékok...a Valentin-napról ne is beszéljünk!Az ilyen nagyon...hmm...dolgok inkább zavarba ejtenek,sokkal többre értékelem,ha szavakban,és tettekben mutatja ki valaki mit érez.Ezzel mennyire vagyok egyedül?

(Csak normálisakat,ha lehet!)

2009. jún. 16. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:
én úgyanígy vagyok ... sajnos a barátom meg eléggé az , és az a baj hogy mikor "romantikázik" az néha kellemetlen tud lenni mert egyrészt nem tudom neki viszonozni , mársrészt meg nem tudom úgymond értékelni amit ő tesz értem :S
2009. jún. 16. 08:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Totálisan egyetértek veled. Bár én még 17 vagyok és sokan mondták már hogy ez korral változik, szal minél öregebb valaki annál jobban tudja értékelni a romantikát.

Engem sem nagyon dob fel ha a barátom elkezd romantikázni, és én sem tudom neki ugyanazt visszaadni. Ő is nagon romantikus fajta, de nem tudom viszonozni, mert azt sem tudom "hogy kell" viszonozni... :S

2009. jún. 16. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet nálam is. 16-17 évesen nekem is azt mondták, hogy változni fogok. Lassan 30 évesen, még mindig gyűlölöm a romantikát. Szerencsére a férjem se egy romantikus alkat. A Valentin napot egy erőltetett hülyeségnek tartjuk mindketten, úgy gondoljuk, hogy nem kell alkalom ahhoz, hogy meglepjük egymást valamivel. Virágot nem vesz nekem, mert tudja, hogy nem tudok neki örülni (mért jó, hogy 3 napig áll a vázámban aztán elhervad), mütyürök csak porfogónak jók. Aminek örülni tudok az az édesség :) Van, hogy magától eszébe jut és hoz nekem egy kis csokit, vagy szólok, hogy menjen le és vegyen, vagy csak sétáljunk el egy cukrászdába és együnk fagyit stb. Így legalább közös programok is vannak :)
2009. jún. 16. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy vagyok vele :) ajándékozásban egyébként sem vagyok jó, ehhez valahogy nincs fantáziám, főleg ha nem régóta vagyok együtt valakivel, szóval viszonozni sem tudom, meg egyébként sem vagyok egy romantikus alkat. csak zavarba hoz az ilyesmi általában.
2009. jún. 16. 14:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó.Egyébként nem vagyok én olyan "öreg" (vagy fiiatal?) 19 vagyok
2009. jún. 16. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy egyedül, sok ember van így. Ettől nem leszel különc.
2009. jún. 16. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
1412-es vagyok. énis csak 20 vagyok még :)
2009. jún. 16. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!