Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak a normális fiúk/fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális fiúk/férfiak?

Figyelt kérdés

Az olyan fiúk, akiknek nem a szex számít hanem, hogy megvédje a barátnőjét és vigyázzon rá és soha sem bántsa meg?

Mert én egyet sem találtam még...://

2012. márc. 31. 18:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Nekem volt szerencsém egy ilyen egyedhez, de sajnos szét kellett válnunk. Azóta én se találok olyan egyedet, mint amilyet te keresel!

Igen mielőtt vki beszól, hogy nézzek szét magam körül jelentem megtörtént. Aki volt vagy félénk volt és inkább eltűnt semmint férfiasan fellépjen, aztán volt érzelmi roncs is, és depis is...

2012. márc. 31. 18:30
 12/31 anonim ***** válasza:
Kérdező! Általában amelyik lány azt mondja magára, hogy ronda, az vagy átlagos, vagy pont, hogy szép.
2012. márc. 31. 18:31
 13/31 A kérdező kommentje:

Fiatalka vagyok én :D

És Budapesten lakom :D

Szóval akkor vannak normális fiúk..csak épp nem a közelemben ..:// :D

2012. márc. 31. 18:32
 14/31 anonim ***** válasza:

itt vagyok :)

de..előtte áruld el a korod ;)

2012. márc. 31. 18:32
 15/31 anonim ***** válasza:
13-as vagyok: basszus, lemaradt a lényeg... Szóval szép, csak nulla az önbizalma és pozitív visszajelzésekre vár.
2012. márc. 31. 18:33
 16/31 A kérdező kommentje:

Aki nem hiszi el, hogy ronda vagyok annak esküszöm küldök egy képet privibe..:D

Jó, igaz..csomóan mondják nekem, hogy szép vagyok, de egy csomóan csúnyának is tartanak..szóval ilyen fele-fele arány..:)

2012. márc. 31. 18:33
 17/31 A kérdező kommentje:
15 éves leszek..:D
2012. márc. 31. 18:34
 18/31 anonim ***** válasza:
Na jöhet akkor az a kép, kiváncsi vagyok:)
2012. márc. 31. 18:36
 19/31 anonim ***** válasza:
kérdező,én a közeledbe lakok, mint kiderült,válaszolnál nekem?
2012. márc. 31. 18:40
 20/31 anonim ***** válasza:
Kérdező! Képet, mert nem hiszlek el... :Đ
2012. márc. 31. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!