Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány magától megadja a telefonszámát mit jelent?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 15:20
13/24 A kérdező kommentje:
igen? udvarlás? kéreti magát? kérdeztem,hogy a továbbiak,találka? azt mondta,hogy milyen továbbiak? találkozhatunk,mint barátok...
2012. márc. 31. 15:58
14/24 A kérdező kommentje:
miért lehetett 180 fokos fordulat?
2012. márc. 31. 15:59
15/24 anonim válasza:
Ez majdnem olyan, mint a "majd hívlak" szöveg. Ha nagyon tetszik udvarolgass, hátha bejön, az sem kizárt, hogy tesztel téged. Ő tudja a te számodat?
16/24 A kérdező kommentje:
majd hívlak szöveg? ezt nem értem
ja randi előtt hívtam,tehát tudja a számom
2012. márc. 31. 16:03
18/24 anonim válasza:
hagyd a fenébe az ilyen kéretem magam típusú lányokat! nyalassa a seggét egy pincsikutyával vagy egy annak megfelelő férfival, már ha az férfi. te meg keress egy normális, kedves lányt! :)
19/24 A kérdező kommentje:
ok hagyom...
de jó lenne valami magyarázat:
megadja magától a számát rám ír face-en,hogy vagyok
majd amikor jön a randi a végén elküld a pics@ba
2012. márc. 31. 16:16
20/24 A kérdező kommentje:
szóval ti se tudtok magyarázatot...érdekes
2012. márc. 31. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!