Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mitcsinálnátok, ha megtudnátok, hogy egy 130kg-os csávó a fényképeitekre szokta kiverni?
Valszeg semmit. De az se érdekel, ha más veri ki rá, van barátom. Bár nem vagyok valami dögös, így kétlem, hogy valaki rám akarja verni, plusz én letiltottam a képeimet, csak az ismerősök nézhetik, tehát random idegenek nem is tudják.
21L
Sok lánynak bejönnek a kövér fickók.
Egyik kérdésemnél írta is egy lány, hogy ő a kövérekre bukik.
Nem bírja a kis vékony, piszkafákat mint amilyen én vagyok az 55kg-mal.
1. vallszeg nem ő az egyedüli
2. miért érdekelne? mindenkinek joga van a fejében azt csinálni, amit akar. mivel nem hozzám közeledik így, hanem valami hozzám hasonlító álomképhez.
3. különben nincsenek olyan képeim fenn, amik bármi ilyenre adhatnak okot, de ha valakinek ez a heppje, egészségére.
Attól még az ismerősötök ugyanúgy veri rátok, lányok. :)
Vagy majd kirak az egyik ismerősötök pedomacira, és bárki verheti rátok! :D
Őszintén? Lesz@rnám! Tőlem...arra veri ki, amire akarja! Még a bugyimat is elküldeném neki, had epekedjen utánam!
Ha meg ennyire zavar, akkor hogyan tehetsz fel magadról olyan képeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!