Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, miért csinálja ezt? Többet akar? :S
Figyelt kérdés
a helyzet az, h egy táborba az edzőm álandóan különhív beszélgetni, és néz, és felajálnotta h elvisz egy táborba amire csak ő hívja meg az embereket és állandóan különhív. nemtudom h félnem kell-e h akar -e valamit de egy kcsiti izgulok, ezért az ottalvós táborba se tudom, h menyjek-e. elmesélte, h a felesége megcsalta őt és elmesélte a válását.meg a hajamat hátraigazította:S:S: nemtudom h mit cisnáljak:S2009. jún. 15. 17:32
11/13 anonim válasza:
Nem értem miért gondoltok rosszra. Én pedagógus vagyok. Nem minden tanítvány egyforma. Van akit az évek folyamán jobban kedvelünk, közelebb áll hozzánk. Miért akarna egy felnőtt férfi valamit is egy gyermektől. Bizonyára kedveli a kislány, aki tehetséges. A kislány félreértelmezi a dolgokat.Szerintem.
12/13 anonim válasza:
18:58-nak: lehet, hogy többet lát bele, de...a kérdezőnek: kár, hogy nem akarsz szólni a szüleidnek, mert lehet, hogy ők ezt jobban meg tudnák ítélni. Ki tudja, lehet csak egy barátságos bácsi, de lehet, hogy tényleg veszélyforrás.
13/13 A kérdező kommentje:
Idén ismert meg. nemmegyek ottalvóstáborba. igazatok van. más lány is mondta, hogy vee is csinál ilyeneket és elege van előle.
2009. jún. 16. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!