Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek az arcszőrzetet vagy nem? Ki mit gondol róla?
Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta, hozzám se nyúl ha nem borotválkozom meg, ez milyen már?2012. márc. 30. 19:06
11/13 anonim válasza:
Én bóknak venném a helyedben. A csúnya archoz előnyös a szakáll.
12/13 anonim válasza:
Van akinek jól áll a borosta :)
13/13 kislany3 válasza:
en szeretem ha frissen van borotvalva a parom arca,de a borosta ellen sincs kifogasom,mert vegulis en sem futok ossze minden nap a borotvaval.de azt azert szova tettem mikor terdig ero szakallat akart noveszteni :D szoval pici lehet de ne essunk at az apolatlan hataron..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!