Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik az előnyei és hátrányai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az előnyei és hátrányai annak, ha a pasim pár utcányira lakik tőlem?

Figyelt kérdés

úgy néz ki, összejövök egy sráccal, aki pár utcával arrébb lakik. kb 5-10perces út gyalog. van vmi hátránya és előnye ennek?

16/L vagyok, ő 17/f

2009. jún. 15. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Előnye: sokat látod

Hátránya: sokat látod

:)

2009. jún. 15. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:

pontosan ahogy az első leírta.. nagyon közel vagytok egymáshoz.. lehet ez előny, mikor nagy szükséged van rá azonnal vagy látni szeretnéd.. hátrány ha nincs kedved kimenni vele, mert fáradt vagy stb. és neki ez rosszul esik..

egyébként felénk az ilyen kapcsolatok többsége nagyon rövid ideig tart (max 4 hó kb) .. viszont ha van pár km távolság akkor nagyobb hiányérzet alakul ki nagyobb vágyak stb.:)

barátom és én két és fél éve vagyunk együtt, 10-15km a távolság:) így suli közben nem nagyon tudunk találkozni, hétvégén pedig egymásnak esünk:P

16L, ő 18F

2009. jún. 15. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Én barátom is pár utcára lakik tőlem, 10-15 perc séta.

Előnye az hogy bármikor tudtok talizni, ha gáz van tudtok ugrani egymáshoz és ilyenek.

A hátránya ismét hogy sokat tudtok talizni és megunjátok egymást és még az is rossz hogyha összevesztek/szakítotok akor biztos fogtok talizni utcán vagy bárhol mert közel laktok egymáshoz.

2009. jún. 15. 15:14
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. jún. 15. 16:10
 5/7 anonim válasza:
Az én Szerelmem 5 háztömbnyire lakik tőlem, most lesz fél éve, hogy járunk. Iszonyú jól megvagyunk, nincs olyan, hogy megunjuk egymást... És nálunk egy hátránya sincs! :)
2009. jún. 15. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én barátom a mellettem lévő tömbben lakik (kb 10m-re), eddig nem volt hátrány mert mindig tudtam merre,hová megy :P:)
2009. jún. 15. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze azoknál még nem jelentkezik a "probléma" akik ugyan közel laknak egymáshoz, de még "csak" pár hónapja járnak. Majd akor lesz "unalmas" ha már 2-3 éve együtt lesztek. Első pár hónapban még tombol a szerelem, de 2-3 év után már nem annyira. persze tisztelet a kivételnek és a szerencséseknek akik még akkor is szerelmesek. :)
2009. jún. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!