Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nézik annyira a külsőt mostanság?
Szinte mindegyik egy Brad Pitt utánzattal akar járni. Nekem már egy csúnya is megfelelne, de nekik is nagyok az elvárásaik.
21/F
Na most meg ezzel jössz. Pfff. 1 pasim sem volt izmos. Sőt a vőlegényem kicsit pocakos de pont így imádom
Tudod mit. Nem is tetszettek soha az izomállatok. Nekem nem jön be és sztem nem vagyok 1edül ezzel.
Nem lehet h rossz helyen keresgélsz v kicsit nagyok az igényeid?? Mert egy plázapitsa tényleg nem biztos h leáll veled ha nem vagy kigyúrva
kérlek ne általánosíts! ez amit mondtál számomra nagyon degradáló ugyanis én soha nem a külső szerint itélek engem a srác stílusa, hozzáálása fog meg.:)
16L
Azért mert a külső a igenis fontos. Az az első ami megfogja az embert, és nem fogok olyan pasival járni aki nem tetszik... Ez nem azt jelenti hogy csak az általános érvénybe vett szépfiúknak van esélyük, csak egyszerűen nekem tetsszen. A szépség relatív.
Persze csupán ha valaki jól néz ki az édeskevés... Utána jönnek a belső dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!