Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nézik annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nézik annyira a külsőt mostanság?

Figyelt kérdés

Szinte mindegyik egy Brad Pitt utánzattal akar járni. Nekem már egy csúnya is megfelelne, de nekik is nagyok az elvárásaik.

21/F

2012. márc. 29. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
csúnya vagy
2012. márc. 29. 22:07
 2/10 Panda Péter ***** válasza:
a kinézetre mindenki ad, akár tudatosan akár tudat alatt. azt ne mondd, hogy járnál egy igazi bányarémmel, mert nem hiszem el. csak hát ugye más szemében a szálkát könnyebb észrevenni mint sajátodban a gerendát...
2012. márc. 29. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez gyün nekik a tívíbű, háá ja mióta beköttöték hozánk eszt a JÚPÍSZÍT, a kis Roszalindának csak ezek a Lakatos Marlonbrandó fiúkák gyünnek be a hófehír béemvéjükke, a szerencsítlen csóró dinnyés ladás Kolompár Washingtonok már nem.
2012. márc. 29. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem csak Brad pityu félékkel jártam. Sőt maga a csávó sem jön be mert ugye mindenkinek (már akinek nem mosták ki az agyát) más az ízlése. Volt nekem csúnyácskább pasim is, de azért megvan a határ ami alá nem megyek
2012. márc. 29. 22:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ronda, inkább olyan átlagos. Csakhát nem vagyok izomtibor. :(
2012. márc. 29. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Na most meg ezzel jössz. Pfff. 1 pasim sem volt izmos. Sőt a vőlegényem kicsit pocakos de pont így imádom

Tudod mit. Nem is tetszettek soha az izomállatok. Nekem nem jön be és sztem nem vagyok 1edül ezzel.

Nem lehet h rossz helyen keresgélsz v kicsit nagyok az igényeid?? Mert egy plázapitsa tényleg nem biztos h leáll veled ha nem vagy kigyúrva

2012. márc. 29. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:

kérlek ne általánosíts! ez amit mondtál számomra nagyon degradáló ugyanis én soha nem a külső szerint itélek engem a srác stílusa, hozzáálása fog meg.:)

16L

2012. márc. 29. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:
perszee
2012. márc. 29. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért mert a külső a igenis fontos. Az az első ami megfogja az embert, és nem fogok olyan pasival járni aki nem tetszik... Ez nem azt jelenti hogy csak az általános érvénybe vett szépfiúknak van esélyük, csak egyszerűen nekem tetsszen. A szépség relatív.

Persze csupán ha valaki jól néz ki az édeskevés... Utána jönnek a belső dolgok.

2012. márc. 30. 00:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindkét nem nézi és nézte mindig is. Csak a te korodban még nem találták meg a helyüket.
2012. márc. 30. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!