Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a ribanc mit jelent? Mármint, hogy nektek melyik az a határ ami már ribancság.
Figyelt kérdés
aki lefekszik mindenkivel, vagy aki smárol sok pasival egy buliba? mert engem elkezdtek ribancozni mert egy buliba 3pasival smároltam... és szerintem az a ribanc aki minden pasival megdugatja magát... 17L2012. márc. 29. 18:05
1/12 anonim válasza:
a pasiknak az is ribanc aki elutasítja őket.
2/12 anonim válasza:
"mert engem elkezdtek ribancozni mert egy buliba 3pasival smároltam"
Mindegy minek nevezzük. Komoly kapcsoltra nem kellenél, az tuti;)
3/12 anonim válasza:
Aki olyan pasival smárol, akitől nem akar semmi komolyat, az ribanc. Tehát joggal mondták rád.
5/12 anonim válasza:
Nekem te is ribanc kategóriába tartozol!
Kicsit elgondolkodhatnál rajta ha többen mondják,akkor valószínűleg igaz.
7/12 anonim válasza:
Hát szerintem a smárolás. Az pl amit leírtál az szerintem sok. Persze ha egyetlen egyszer fordult elő ilyen buliban, akkor még nem vagy ribanc, de ha mondjuk 2 hetente elmész bulizni és mindig 3 pasi az már ribancos.
Én se voltam sose ártatlan, de azért ilyet sose csináltam. A rendes pasiknak sem ezek a lányok kellenek...
17/L7
8/12 anonim válasza:
Számomra az a ribanc,akinek van barátja és mégis mással kefél.Azt is ribancnak tartom aki csak érdekből jön össze egy gazdag férfival.Szerintem az nem ribanc aki sok pasival lefekszik,az ő dolga.Viszont akkor lenne ribanc ha van barátja és megcsalja na az 1 igazi ribanc!
9/12 anonim válasza:
Kb. nálam is az számít ribancnak, aki olyan, mint amit a 73%os írt.A férfiaktól kérdezem: ha lenne rá alkalom, akkor nem dugnátok minden nap másik bomba nővel? Mert én igen!És mégis leribancozzátok a lányokat, miközben ti is ugyanolyan dolgokat tennétek meg más lányokkal.(Persze csak ha lenne rá lehetőségetek) persze kivételek mindig vannak.
10/12 anonim válasza:
Utolsó, én is megtenném, de ilyen téren nem lehet ugyanúgy megítélni egy férfit és egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!