Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar titeket ha egy fiú szőrös?

Figyelt kérdés
Általában a fiúknak van 1 kis csíknyi szösz a hasuk alján, na nálam ez úgy van hogy nekem a mellkasam is szőrös. Ez mennyire gáz? ( nem mintha le fognám borotválni, de kíváncsi vagyok), meg így általában se egy Metroszexuálisra hasonlítok, hanem így elszórva mindenütt az vagyok , enyhén...
2009. jún. 15. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

az én párom is ilyen...teli van szőrrel...de szerintemm úgy szeretnek ahogy vagy:)

amugy meg nem zavar...

2009. jún. 15. 12:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is szőrös a mellkasa, sőt pociján is van (de azért nem yeti:) ). De engem egyáltalán nem zavar, így szeretem ahogy van! Engem az zavar leginkább, ahogy már itt pár kérdésben is kifejtették, hogy miért akarnak a férfiakból meztelen csigát csinálni?
2009. jún. 15. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Én imádom a szőrös pasikat:P A barátom is csak a hónalját borotválja. Az szerintem bőven elég. Sokkal szexibb egy pasi, ha kicsit szőrös.
2009. jún. 15. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha szőrös egy fiú. Mondjuk engem is jó sok szőrrel áldott meg az Isten, és milyen égő lenne már, ha én lennék szőrösebb, nem a barátom? :) Amúgy meg nem csak én vagyok ezen a véleményen, hanem a két legjobb barátnőm is. Egyszerűen férfias, ha egy férfi szőrös, mi legalábbis így gondoljuk.
2009. jún. 15. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem zavaró... Sőt, nekem az lenne a fura, ha már a pasik is lecsupaszítanák magukat... Nekem kimondottan férfias, ha van rajta szőr :) De azért persze, ha úgy néz ki mint egy majom, mert az egész teste tele van szőrrel, akkor lehet, hogy inkább elfordulok tőle...
2009. jún. 15. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar :-) Kifejezetten férfias jelenség.

(spec. ha valakin rendellenesen túl sok a szőr mindenhol, az már betegség, erről láttam egy műsort is a tévében, de ez ritka)

2009. jún. 15. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
szőrös mellkasú srácok...nem nem és nem. nekem a szőrös mellkas nagyon nem jön be. a hasa se legyen szőrös. jó, ha alapból nem nagyon szőrös, akkor semmi baj vele, nem várom el hogy ott lent is borotválja. de csak ha nem nagyon szőrös.
2009. jún. 15. 13:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Az én pasim is szőrös,de engem nem zavar - sőt tetszik is. Olyan férfias meg minden. Persze azért ő se yeti,az biztosan zavarna :) De soha nem kérném,hogy borotválja,gyantázza vagy valami. Én így szeretem ahogy van.
2009. jún. 15. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Én ebből a szempontból régivágású vagyok: egy férfi legyen szőrös. :)

Szerencsére a Kedvesem az. :)

2009. jún. 15. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és épp a minap láttam strandon egyik ismerősömet akinek látszodott a mellkasán hogy borotválja a szórt. Ne tudd meg hogy ki lett fikázva, meg röhögve tiszta vörös volt a feje. Egy férfi szőrös, akár tetszik akár nem másoknak. ÉN borotválom a hónaljamat, de csak azért mert higiénikusabb és azért esztétikusabb is, de a lábamat vagy a mellkasomat, hasamat soha nem szőrteleníteném azt meghagyom a homokosoknak és a lányoknak.
2009. jún. 15. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!