Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavar titeket ha egy fiú szőrös?
Figyelt kérdés
Általában a fiúknak van 1 kis csíknyi szösz a hasuk alján, na nálam ez úgy van hogy nekem a mellkasam is szőrös. Ez mennyire gáz? ( nem mintha le fognám borotválni, de kíváncsi vagyok), meg így általában se egy Metroszexuálisra hasonlítok, hanem így elszórva mindenütt az vagyok , enyhén...2009. jún. 15. 12:43
1/13 anonim válasza:
az én párom is ilyen...teli van szőrrel...de szerintemm úgy szeretnek ahogy vagy:)
amugy meg nem zavar...
2/13 anonim válasza:
Az én páromnak is szőrös a mellkasa, sőt pociján is van (de azért nem yeti:) ). De engem egyáltalán nem zavar, így szeretem ahogy van! Engem az zavar leginkább, ahogy már itt pár kérdésben is kifejtették, hogy miért akarnak a férfiakból meztelen csigát csinálni?
3/13 anonim válasza:
Én imádom a szőrös pasikat:P A barátom is csak a hónalját borotválja. Az szerintem bőven elég. Sokkal szexibb egy pasi, ha kicsit szőrös.
4/13 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha szőrös egy fiú. Mondjuk engem is jó sok szőrrel áldott meg az Isten, és milyen égő lenne már, ha én lennék szőrösebb, nem a barátom? :) Amúgy meg nem csak én vagyok ezen a véleményen, hanem a két legjobb barátnőm is. Egyszerűen férfias, ha egy férfi szőrös, mi legalábbis így gondoljuk.
5/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem zavaró... Sőt, nekem az lenne a fura, ha már a pasik is lecsupaszítanák magukat... Nekem kimondottan férfias, ha van rajta szőr :) De azért persze, ha úgy néz ki mint egy majom, mert az egész teste tele van szőrrel, akkor lehet, hogy inkább elfordulok tőle...
6/13 anonim válasza:
Engem nem zavar :-) Kifejezetten férfias jelenség.
(spec. ha valakin rendellenesen túl sok a szőr mindenhol, az már betegség, erről láttam egy műsort is a tévében, de ez ritka)
7/13 anonim válasza:
szőrös mellkasú srácok...nem nem és nem. nekem a szőrös mellkas nagyon nem jön be. a hasa se legyen szőrös. jó, ha alapból nem nagyon szőrös, akkor semmi baj vele, nem várom el hogy ott lent is borotválja. de csak ha nem nagyon szőrös.
8/13 anonim válasza:
Az én pasim is szőrös,de engem nem zavar - sőt tetszik is. Olyan férfias meg minden. Persze azért ő se yeti,az biztosan zavarna :) De soha nem kérném,hogy borotválja,gyantázza vagy valami. Én így szeretem ahogy van.
9/13 anonim válasza:
Én ebből a szempontból régivágású vagyok: egy férfi legyen szőrös. :)
Szerencsére a Kedvesem az. :)
10/13 anonim válasza:
Én fiú vagyok és épp a minap láttam strandon egyik ismerősömet akinek látszodott a mellkasán hogy borotválja a szórt. Ne tudd meg hogy ki lett fikázva, meg röhögve tiszta vörös volt a feje. Egy férfi szőrös, akár tetszik akár nem másoknak. ÉN borotválom a hónaljamat, de csak azért mert higiénikusabb és azért esztétikusabb is, de a lábamat vagy a mellkasomat, hasamat soha nem szőrteleníteném azt meghagyom a homokosoknak és a lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!