Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ideálom Selena Gomez. Szerintetek normális? Merre vannak hasonló lányok?
Figyelt kérdés
nagykorú, kislányos arc, hosszú nyak, barna haj és szem, szexi hang, szép ajkak, pisze orr, törékeny kéz, kézbe illő mellek, bársonyos popsi, fehér bőr.
22ff
2012. márc. 29. 01:36
11/18 A kérdező kommentje:
szerintem is jol nez mind a 3 kepen akit linkeltel.
es nem azert mondom mert o Selena Gomez...ha az utcan latnam akkor is felfigyelnek ra.
2012. ápr. 14. 23:23
12/18 anonim válasza:
most komolyan szerintetek az elsőn és az utolsón JÓL néz ki?
13/18 A kérdező kommentje:
a harmadik kép a legjobb. :| és igen, még mindig jól néz ki szerintem.
2012. ápr. 14. 23:27
14/18 anonim válasza:
Csatlakozom, mind a 3 képen kifogástalan, mert ő természetes szépség, nem a smink teszi széppé, ahogy azt már korábban részleteztem.
15/18 anonim válasza:
itt vagyok én :P csak nincs jó énekhangom :D viszont foglalt vagyok.
17/18 anonim válasza:
Zöldes a szemem,de létezem,itt vagyok :D amúgy persze normális...:)
18/18 roselyyka válasza:
Rám mindig azt mondják hogy olyan vagyok mint selena de én sztm egyáltalán nem szép és engem irritál amikor hozzá hasonlítanak dehát engem is piszeorral áldott meg a sors és baba arcal pedig már 19 vagyok :( dehát végülis lehetne rosszabb is mert nagy Mátyás király orrot se szeretnék XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!