Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjatok már romantikus rap szöveget?
Children of Distance:
-Beforratlan sebek
-Búcsúlevél
-Karjaidban meghalni
-Te vagy az, Te voltál
-Fáj még
Addamz - Messze tőled
Fluorid (akkor még így futott, és ért is valamit) - Félteni kell
Mc Soon - Soha nem felejtem el
children of distance atyaúristen divat majmolok!!!
Siska a legnagyobb!
ennél szebb romantikus szám nincs is a földön
http://www.youtube.com/watch?v=zrapKz13XRI
Ez a zene , M.O.-n csak ő az egyetleni tehetség , olyan mint Amerikában 2Pac..ez a C.O.D egy retek sz*r...semmi szöveg semmi hang..senkit se érdekel az aki csak a viván lesz népszerű..Siska múltja drámai ,zenéi eszméletlen jók..
komolyan mondom csak sajnálni tudlak titeket,hogy a c.o.d nektek bejön...hova a tart a rap/hiphop.
na ezért nem hallgatok magyart csak siskát . amerikai oda vissza vágja ezt a magyar sz*rokat..mindjárt mondjátok ,hogy nem értitek ..Tanulni kéne ,vagy sz*r a nyelvérzéked ..na szeve!béke
B@szki, rohadtul nem ettől függ...
A számok, amiket felsoroltam, soha nem mentek a viván, nem is fognak, szinte senki nem ismerte őket...
Az, hogy az új album berobbant, ők meg leeresztettek... Fluorral ugyanez a helyzet, amíg egy senki volt, addig tudott valamit...
De te ezzel a stílussal meg hozzáállással inkább kussolj, annál szánalmasabb nincs, mikor valaki megmagyarázza a véleményét, hogy márpedig az úgy van...
ON:
FankaDeli - Ezt most
ne fárisz már ...
nem akarok vitázni ,nem akarok senkit se megsérteni ..
de nem lehet valami nagy térlátásod!!!
na csak ennyit fűznék hozzá ..
és ne kussoltas:( kussoltasd a C.O.D-t ,hagyják abba mert ez amit linkelek .ég és föld
http://www.youtube.com/watch?v=XJOgjpzg8Ac
na erre mondj valamit ..Siska mellett ,ők még azok tudják is mi az a rap életérzés!!!
Azt vedd már észre, hogy ízlésekről vitatkozol...
És nem tudhatod, hogy amit lesz@rozol, másnak mit jelent. (Nekem a C.o.D. életem egyik legszebb, legforgalmasabb, de egyben egyik legfájdalmasabb időszakához köthető, a fiatal korom legemlékezetesebb állomásán hallottam először őket, 2008-ban, mikor még nem sokan ismerték őket, vagyis nem elém szórták... a számaik pedig rengeteg lelki erőt adtak, amit csak az érthet meg, aki volt hasonló helyzetben...)
Én a kérdésre válaszoltam, nem kéne offolni, mert egyfolytában azt csinálod... Fogadd el, hogy nem csak a te véleményed létezik.
(Utálom SP-t, mégse minősítem, mert tiszteletben tartom más ízlését. Próbáld meg te is...)
Akkor fogalmazok máshogy ,végül is nem nézel ki elveszett gyereknek .De ha tévedek akkor javíts ki( én rengeteg szenvedésen mentem keresztül,szerintem többen mint te) és egy C.o.d zene nem segített volna,sehogy se talpra állni).na és akkor most kérek bocsánatot az off-ért,kicsit elszállt az agyam ..neked az szól a szívedhez nekem nem .nekem a telep/gettós zene amit hozzám szól!
Amúgy szerintem jó haverok lennénk , ha ismernélek,mert végül is egy adott zenei mozgás téren mozgunk, csak az ízlésünk más ..
Most már csak a szerencsétlen kérdezőt sajnálom,hogy a kérdéshez itt vitatkozunk ,ahelyett hogy válaszolnánk.
Na elnézést ,respect midnenkinek!
Akkor már mindent értek :) A cod-nak 75% állítom nő!
Jó van akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!