Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy azért megyek mindig a hamarabbi busszal, hogy láthassam a srácot aki tetszik nekem? Mindenki itt kérdezget, hogy miért járok ilyen hamar. Mit válaszoljak? :S
Én is azért jártam késői vonattal, hogy egy sráccal együtt utazzak.
Én mindig megmagyaráztam: korrepetálás, plusz órák stb.
De végül összejöttem vele :P
Én mentem oda hozzá. Kérdeztem tőle valamit. Aztán visszaültem a helyemre. De egész vonaton felváltva néztük egymást.
Aztán leszállva a vonatról odajött hozzám, segített cipelni a cuccaim a koliig.
Végül mindig azzal a vonattal jártunk, amin tudtuk, hogy a másik is van. És gyakorlatilag azóta mindig beszélgettünk.
Nyugi! A kérdezőnk egy fiatal lány, még tini, ebben a korban még az számít mit gondolnak mások!
Nézd el neki, hiszen most abban a korban van, amikor ez természetes!
Én is "késtem le" párszor az előző buszt. :)
Mondd, hogy jobb, ha időben odaérsz, nem akarsz az uccsó percekben menni. Bár nem tudom, hogy ez helytálló-e...
azt szoktam mondani, hogy inkább megyek hamarabb, minthogy elkéssek:D
csak az a baj, hogy van egy ismerősöm, ugyanabba a suliba járunk és mindig kérdezgeti, hogy miért megyek olyan korán...a következő busszal is 10 perccel csengő előtt bent lennék..:D de ennyi áldozatot megéri hozni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!