Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is erkölcstelenség ez? Én nem akarok egy ribanc lenni.
Eddig nem nagyon volt szerencsém pasi ügyben. Az elmúlt egy hónapban viszont ketten is rámírtak facebookon, egyikkel együtt is voltunk - hát elég rövid ideig -, és aztán visszament az exbarátnőjéhez. Aztán ott van a másik srác, nem nagyon jön be, de úgy döntöttem, egyszer találkozok vele, és azután mondok "ítéletet". És van még egy másik srác, aki már jobban bejön, de vele nem nagyon tudtam még beszélni, de nem lenne ellenére neki sem az ismerkedés. Úgy gondoltam, ha a második nem jön be, akkor elkezdek jobban ismerkendi a másikkal.
Barátnőm szerint elég durva vagyok, hogy így fűvel-fával találkozgatok... Én egyszerűen nem szeretném pazarolni az időmet, és boldog akarok lenni végre valaki mellett. Akkor most ez tényleg ribancos? Rá is szoktak írni facebookon, msnen, de ő még sose mert kimenni találkozni senkivel sem.
És ha megengedek egy csókot, hogy lássuk milyen? Persze csak akkor, ha bejön, másként lekoppintom bármi nélkül. De a volt barátom, aki az exéért szakított velem, nos nála az első randin volt csók, de ő nekem nagyon bejött, jól éreztem magam vele, pont az esetem volt.
Egyébként csak egy komoly kapcsolat keretein belül feküdnék le valakivel, egy jött menttel nem. Akkor ez most nem baj, hogy randizgatok? És ha valakinek tetszem, akkor elmegyek vele találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!