Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Két éve ismerek egy srácot. MSNen beszéltünk eddig csak,élőben még nem is találkoztunk. Annyira megfogott az,hogy milyen jól el tudunk beszélgetni minden kis apróságon,és volt hogy szakadtam a röhögéstől,olyan szövegei voltak. Aztán eléggé megváltozott :( Régebben meséltem neki a barátnőimről,és visszakereste őket iwiwen és elkezdte piszkálni őket neten,és részben miatta összeharagudtam velük. Meg egyébként is folyton szekált később,mégsem tudom elfelejteni,a többi személyesen ismert srácot is hozzá hasonlítgatom magamban. Nem tudom miért teszem :( Az a srác gonosz,náci,és örül az én szomorúságomnak (és a fura az hogy mikor "megismertem" akkor nem volt ilyen).

Mit tegyek? El akarom felejteni!:(

14/L

2009. jún. 14. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
figyelj....ezt a neten ismerkedős,beszélgetős cuccot ne téveszd össze a személyes dolgokkal...neten egyszerűen nem lehet megszeretni valakit,nem tudod milyen élőben stb...nekem is anno voltak ilyen dolgaim h msn-en "szerettem" bele emberekbe,de meglátod akkorát fogsz röhögni ezen évek múlva...a barátnőiddel pedig béküljél ki
2009. jún. 14. 18:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A barátnőimmel már sajnos nem tudok kibékülni.
2009. jún. 14. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!