Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az informatika tanárom pedofil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az informatika tanárom pedofil, zaklat és állandóan ötösöket osztogat. Mit tehetek? Ja és fogdossa a nemi szervemet (16 éves fiu vagyok)

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyengén trollgyanús :) De ha neadjisten mégis igazat mond, vagy másnak van ilyen problémája, akkor elmondom, hogy az a legfontosabb, hogy ne hagyd szó nélkül, hogy bármi olyat csináljon, amitől kényelmetlenül érzed magad. Szállj szembe vele, fenyegesd meg, hogy ha nem száll le rólad, mindenkinek elmondod és az összes létező hatóságnak bejelented, mit csinál veled. Igazából ha nem tudod bizonyítani, hogy bármit is csinál, akkor nem ítélhetik el, de már a hírverés és egy vizsgálat is elég kellemetlen helyzetbe hozná, úgyhogy ezzel nyugodtan fenyegetheted. Ha ez nem használ, akkor viszont tényleg el kell mondani mindenkinek (ugyanis sokszor el szokták tussolni az ilyen ügyeket, ezért fontos, hogy mindenki tudjon róla), más megoldás nincs.
2012. márc. 26. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
És ha egy sexy 20 valamennyi éves nő lenne a tanár akkor is feljelentenéd?
2013. jan. 28. 00:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem címezted a kérdést? Nyilván minden attól függ, hogy hogyan érzek az illető közeledésével kapcsolatban. Őszintén szólva az én középsulis infótanáromnak 16 éves koromban simán megengedtem volna, hogy fogdosson :) A lényeg, hogy nem kell eltűrni senkitől, hogy fogdosson, ha nem szeretnéd, de ehhez ki kell állnod magadért, mert ha nem teszed, akkor az illető nem áll le, sőt esetleg tovább is megy a fogdosásnál.
2013. jan. 28. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!