Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyiket választanátok?
Az egyik lány meseszép modellcsaj, de semmi melle nincs, a másik lány átlagosnál picit szebb de van azért egy kis melle is.
Tudom, hogy ez megalázó kérdés, de mindkét lánnyal eltudnám képzelni a kapcsolatot. A két lány között csak külső különbségeket vélek egyedül felfedezni. Viszont minél előbb kellene dönteni,mert nem akarok megbántani egyiket sem.
Képpet azért nem töltök fel nehogy bármi bajuk legyen ebből.
Illetve a szépség szubjektív dolog. Lehet egyik sem tetszene nektek.
Írtam is hogy tudom hogy nem etikus, de jobb lett volna ha mindkettőt megdugom azután döntök? Mindig akad valaki aki ítélkezik...
A négy éves kapcsolatomban, voltak ebből gondok, mert egyszerűen a no cicire nem tudtam felizgulni rendesen.
Mindkét lánnyal jól érzem magam, más más egyéniség de tökéletes mindkettő a maga nemében.
"A két lány között csak külső különbségeket vélek egyedül felfedezni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!