Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő/feleség meztelen képét megmutatni megbocsátható-e?
Figyelt kérdés
Nem szexuális töltetű, egyszerűen csak szép képekről van szó.2012. márc. 25. 15:32
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, félek is, hogy baj lesz belőle, de erősebb a vágy, hogy megmutassam. (Netre nem tettem fel semmit.) Bízom azokban, akiknek megmutattam. Egyébként van pár ember, akinek tudja, hogy megmutattam képeket. Egyszer a kedvemért elment profi fotóshoz is, félaktok készültek.
2012. márc. 25. 17:54
12/12 anonim válasza:
Én nem bocsátanám meg. És mitől nem szexuális töltetű egy kép, amin tök pucéran ott van?! Nézd, ha az említett barátokkal együtt szoktatok nudizni, akkor OK, mert akkor úgyis látják, de különben...?
Egyszer szólnék, hogy ezt ne csináld, ha még egyszer megmutatod valakinek, repülsz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!