Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok 10-es lány, akkor kizárt, hogy helyes barátom legyen?
Sziasztok! :-)
16 éves lány vagyok, azt mondják, szép az arcom. A problémám talán az, hogy valamiért nem érzem magam elégnek egy olyan fiúhoz, aki mondjuk tetszik nekem. (pl.: metrón vagy hasonló helyen.) Lehet, hogy a nem túl nagy önbecsülésem a baj... Még mielőtt valaki lehurrogna, hogy miért csak a külsőségekre hajtok- ez nem így van, csupán fontosnak tartom a vonzalmat két ember között. A tanulással való foglalkozás meg elég jól megy, úgyhogy ne küldjetek matekozni gyk helyett. :D
Előre is köszi a választ!
(Láttál esetleg olyan párokat, ahol az egyik fél vonzóbb külsejű volt?)
mi számít neked vonzó külsőnek? Nekem lehet hogy tetszik Rubint Réka, de ronda Schobert Norbi.... puff... akkor máris illik rájuk a leírás..
Szedj össze egy kis önbizalmat azt kész.. meg amúgy is a szép lányoknak nehezebb fiút találni (komoly kapcsolatra), mert a helyi menő csávókon kívül a normálisabb srácok nem merik őket leszólítani...
Képzeld el, én pont 16 éves koromban jöttem össze egy 10/10-es pasival, holott én jó, ha 10/7-at elértem az odafigyelősebb időszakomban. 2,5 évig jártunk.
Most 21 évesen szinté 10/10-es pasim van, bár mondjuk most már adnék magamnak egy 10/8-at, nyárra ha sikerül még fogynom 10/9-et. Lassan egy éve járunk. Hidd el, van esély, nem is kicsi.
Jó módszer, ha olyasvalamit kap tőled, ami kompenzálja azt az egy-két hibapontot: pl. fergeteges vagy az ágyban, jó vagy orális szexben, tudsz finomakat főzni, jó közös programokat szervezel, amikor neki csak annyi a dolga, h el ne késsen, és az alkalomnak megfelelően felöltözzön, tud veled beszélgetni azokról a dolgokról, ami őt érdekli. 21L
Mindenkinek hálás vagyok a válaszért! :)
Utolsó, jó volt ezt olvasni... :) Remélem, még sokáig együtt maradtok! :)
Nem adom fel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!