Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Nagy Kristóf Bozontba a Megasztárból! Esetleg más is így van vele?
hagyjátok ember békén :/. most miért kell basztatni ot?? Talán Attilával pontosan így vagyok, igaz én nem szerelemnek nevezem, de akkor is nagyon rajongok érte :) halgatom a produkcióit, nézem a facebook oldalát, halgatom az eggyütesét...stb. és szerintem nagyon cuki :)
de miért kell most leszólni? s igaza van. ott a kérdés és válaszoljatok arra. -.- .. s.mielött nekem is elkezditek hogy "te hány éves vagy, ennyi lehetsz, annyi lehetsz" elöre szolok hogy 14 vagyok. :))
Kedves utolsó!
Végre egy értelmes ember.:)
Igen,teljes mértékben igazad van.:) Lehet,hogy ez nálam sem szerelem,de akkor is...wááh.><
24 eves es nincs noje...
akkor b.u.z.i ....
kerdezo.Te meg!!!+_ NÔJJ Már FeL!!!!!!!
szanalmas vagy hogy tizeneves pitschakat megszegyenitoen epekedsz egy elerhetetlen ferfi irant raadasul fiatalabb nalad./..
11:34
Miért ßuzi valaki attól hogy nincs csaja?? Most komolyan? Tanuld meg a ßuzi jelentését s azután használd a szót.
sz.e.r.e.t.n.é.l ú.g.y é.n.e.k.e.l.n.i .. :P
akkor is szanalmas amit művelsz. nezz magadra... olvasd vissza a valaszaidat...
bújj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!